STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Constantin Mişelăricu!!!

Constantin MiselaricuConstantin MiselaricuAstăzi, 25 septembrie 2014, fundaşul central Constantin Mişelăricu împlineşte vârsta de 25 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roşu-alb-albastru.


Deşi a fost transferat de Oţelul încă din 2011, el a debutat în echipa noastră în 2013, la un meci cu Concordia Chiajna, când a fost titular şi intergralist înlocuindu-l cu succes pe suspendatul Sergiu Costin.
Constantin Mişelăricu provine dintr-o familie de aromâni din Tulcea şi era considerat în oraşul din judeţul vecin o mare speranţă şi un jucător ce se poate integra la orice echipă din prima ligă a României. Fundaşul central a sosit la Galaţi în ianuarie 2011, de la Delta Tulcea, dar nu a reuşit să se impună la echipa antrenată de Dorinel Munteanu, nefiind introdus nici măcar un minut în Liga I, în anul în are echipa noastră a luat campionatul. În schimb a fost folosit mai des la “satelit” în Liga a III-a. Cu toate acestea a prins medalia de campion. Imediat s-a pus problema împrumutului, mai multe formaţii de Liga II-a luptându-se pentru a-l înregimenta. Mişelăricu a ales Săgeata Năvodari şi a devenit titular de drept în centrul apărării dobrogenilor strângând 25 de meciuri într-un sezon. Şi-a continuat forma bună acasă, fiind împrumutat apoi la Delta Tulcea, unde a fost om de bază cu 20 de meciuri în care a fost integralist şi s-a bătut la promovare, fără succes însă. A venit însă şi momentul lui la Oţelul, antrenorii germani Lienen şi Weiss bazându-se mult pe el. În această vară a devenit căpitanul echipei, strângând deja 25 de meciuri în tricoul roş-alb-albastru în toate conpetiţiile, marcând şi un gol.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cosmin-florin » 25-09-2014 14:19

LA MULTI ANI !
+1

cosmin-florin

  •  
  •  

#2 Arbok » 25-09-2014 22:47

LA MULTI ANI!!!
+1

Arbok

  •  
  •  

#3 Damian » 25-09-2014 22:51

LA MULTI ANI !
+1

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |