Constantin MiselaricuConstantin MiselaricuAstăzi, 25 septembrie 2014, fundaşul central Constantin Mişelăricu împlineşte vârsta de 25 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roşu-alb-albastru.


Deşi a fost transferat de Oţelul încă din 2011, el a debutat în echipa noastră în 2013, la un meci cu Concordia Chiajna, când a fost titular şi intergralist înlocuindu-l cu succes pe suspendatul Sergiu Costin.
Constantin Mişelăricu provine dintr-o familie de aromâni din Tulcea şi era considerat în oraşul din judeţul vecin o mare speranţă şi un jucător ce se poate integra la orice echipă din prima ligă a României. Fundaşul central a sosit la Galaţi în ianuarie 2011, de la Delta Tulcea, dar nu a reuşit să se impună la echipa antrenată de Dorinel Munteanu, nefiind introdus nici măcar un minut în Liga I, în anul în are echipa noastră a luat campionatul. În schimb a fost folosit mai des la “satelit” în Liga a III-a. Cu toate acestea a prins medalia de campion. Imediat s-a pus problema împrumutului, mai multe formaţii de Liga II-a luptându-se pentru a-l înregimenta. Mişelăricu a ales Săgeata Năvodari şi a devenit titular de drept în centrul apărării dobrogenilor strângând 25 de meciuri într-un sezon. Şi-a continuat forma bună acasă, fiind împrumutat apoi la Delta Tulcea, unde a fost om de bază cu 20 de meciuri în care a fost integralist şi s-a bătut la promovare, fără succes însă. A venit însă şi momentul lui la Oţelul, antrenorii germani Lienen şi Weiss bazându-se mult pe el. În această vară a devenit căpitanul echipei, strângând deja 25 de meciuri în tricoul roş-alb-albastru în toate conpetiţiile, marcând şi un gol.