STIRI Liga I LIVETEXT: Conferinţă de presă la Oţelul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta din nou în direct, de la stadion, ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 12.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de antrenorul Tibor Selymes. De asemenea, sunt invitaţi şi doi fotbalişti din lot: Dan Popescu şi Dumitru Hotoboc.

Cei trei ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa meciul care are loc luni, în cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii I, când formaţia noastră întâlni în deplasare pe Pandurii Târgu Jiu.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din sânul echipei, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Tibor Selymes: “Fizic, jucătorii stau ca şi până acum, nu putem schimba mare lucru în câteva zile. Vor fi în lot aproape toţi noii-veniţi, inclusiv Florin Cernat! Lipsesc Zaharia şi Avdic care sunt în continuare accidentaţi. Pandurii au o echipă foarte bună, au câţiva fotbalişti de valoare care pot face diferenţa. Trebuie să dăm maximum, altfel o să fie rău. Am văzut ultimul lor meci chiar la faţa locului şi au jucat foarte bine. În zece oameni au dominat Astra! E o echipă foarte bine organizată şi bine pregătită fizic. Au un lot puternic, jucătorii de pe bancă pot fi oricând titulari. La Brăila m-a mulţumit doar rezultatul, vreau un rezultat bun şi cu Pandurii. Atuul nostru este echipa, prin spirit, agresivitate şi organizare bună putem obţine ce ne dorim.”

Dumitru Hotoboc: “Faţă de meciul de la Brăila trebuie să fim mai compacţi. E mai greu la Târgu Jiu, dar dacă vom evolua ca o echipă cu siguranţă putem să aducem puncte.”

Dan Popescu: “Mergem la Târgu Jiu să obţinem puncte, nu putem să mai pierdem meciuri. E o partidă foarte grea, dar noi ne vom lupta, vom da totul pentru a câştiga.”

Tibor Selymes: “ La meciul cu Brăila, mai ales în prima repriză, n-am arătat ca o echipă. Nu mă interesează un singur jucător, trebuie să fim unsprezece pe teren, să fim o echipă. Dacă Cernat reuşeşte să-i strângă pe ceilalţi în jurul lui, atunci e foarte bine, dar avem nevoie de 11 fotbalişti. Cred că la meciul cu Viitorul Constanţa vom atinge potenţialul maxim din punct de vedere fizic. Sinescu e un antrenor secund foarte bine dotat intelectual şi mă ajută la toate. Plopeanu va reveni cam peste două săptămâni. Îmi doresc jucători cu experienţă în continuare.”   

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Login sau crează cont pentru a comenta              |