STIRI Liga I Cernat va fi în lot cu Pandurii!

Florin Cernat a debutat la Otelul in 1998Florin Cernat a debutat la Otelul in 1998La conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadion şi care precedă jocul de campionat cu Pandurii Târgu Jiu din deplasare, antrenorul Tibor Selymes a declarat că majoritatea jucătorilor nou-veniţi vor face parte din lot, mai ales că sunt destule absenţe. Tehnicianul a afirmat că şi Florin Cernat va fi printre cei 18 fobalişti deplasaţi în Oltenia, dar a ţinut să precizeze din nou că Oţelul se bazează pe spiritul de echipă şi nu pe un singur jucător.
Ca noutate, deşi acest lucru nu a fost anunţat la conferinţă, ar fi faptul că un fundaş central francez va fi testat în vederea unui transfer!

Tibor Selymes: “Fizic, jucătorii stau ca şi până acum, nu putem schimba mare lucru în câteva zile. Vor fi în lot aproape toţi noii-veniţi, inclusiv Florin Cernat! Lipsesc Zaharia şi Avdic care sunt în continuare accidentaţi. Plopeanu va reveni cam peste două săptămâni. Pandurii au o echipă foarte bună, au câţiva fotbalişti de valoare care pot face diferenţa. Trebuie să dăm maximum, altfel o să fie rău. Am văzut ultimul lor meci chiar la faţa locului şi au jucat foarte bine. În zece oameni au dominat Astra! E o echipă foarte bine organizată şi bine pregătită fizic. Au un lot puternic, jucătorii de pe bancă pot fi oricând titulari. La Brăila m-a mulţumit doar rezultatul, vreau un rezultat bun şi cu Pandurii. Atuul nostru este echipa, prin spirit, agresivitate şi organizare bună putem obţine ce ne dorim. La meciul cu Brăila, mai ales în prima repriză, n-am arătat ca o echipă. Nu mă interesează un singur jucător, trebuie să fim unsprezece pe teren, să fim o echipă. Dacă Cernat reuşeşte să-i strângă pe ceilalţi în jurul lui, atunci e foarte bine, dar avem nevoie de 11 fotbalişti. Cred că la meciul cu Viitorul Constanţa vom atinge potenţialul maxim din punct de vedere fizic. Sinescu e un antrenor secund foarte bine dotat intelectual şi mă ajută la toate. Îmi doresc jucători cu experienţă în continuare.” 

Login sau crează cont pentru a comenta              |