STIRI Liga I Plopeanu va lipsi cu Pandurii. Vezi şi restul absenţilor

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuPortarul Dragoş Plopeanu, ales de suporteri şi Dunărea Bătrână ca fiind jucătorul lunii august, este în continuare accidentat şi va pierde meciul cu Pandurii Târgu Jiu din deplasare, după ce nu a putut intra nici în Cupă la Brăila. El va fi înlocuit în continuare de Dumitru Hotoboc care a ţinut poarta imaculată la debutul său oficial la Oţelul.


Tot loviţi sunt şi Alexandru Zaharia sau Marcel Avdic, cei doi mijlocaşi constituind absenţe importante în tabăra oţelară, având în vedere statutul lor de titulari în general.   
Serkan Ciftci a primit o suspendare de 3 etape, după eliminarea de tot râsul din meciul cu CSU Craiova. Comisia de Disciplină l-a sancţionat cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate de 4.000 lei. El mai are de ispăşit o etapă, după ce a stat la jocul cu CFR, dar şi la cel cu Brăila. De altfel, turcul a fost trimis la echipa a doua, la fel ca Adăscăliţei, Marus sau Dragoş Stan, aceştia nefiind păstraţi în lotul de 18 pentru meciul cu Pandurii.
De asemenea, Lucian Murgoci este suspendat o etapă pentru cumul de cartonaşe.
Acestea sunt veştile rele, la polul opus stând informaţiile că majoritatea noilor veniţi sunt pregătiţi să intre în teren şi, după ce Jula şi Tavares au debutat cu succes, este posibil ca la Târgu Jiu să vedem toată artileria grea, cu Cernat, Iulian Popa sau Brigido cel puţin pe banca de rezerve.
Partida Pandurii Târgu Jiu - Oţelul se va disputa luni, 29 septembrie 2014, cu începere de la ora 18.30 şi va fi transmisă în direct pe Look TV.

Login sau crează cont pentru a comenta              |