STIRI Liga I “Dacă joacă Florin Cernat nu înseamnă că o să dea 2-3 goluri pe meci”

Daniel FloreaDaniel FloreaAntrenorul secund Daniel Florea, cel care a fost chiar principal la partida cu CFR Cluj a vorbit despre meciul de luni de la Pandurii Târgu Jiu, revenirea lui Florin Cernat, dar şi despre viitorul său ca technician.


Daniel Florea (antrenor secund Oţelul): “Victoria cu Brăila, pentru moralul jucătorilor, e foarte importantă. Schimbările se fac când echipa nu răspunde la comenzi. Eu cred și sper ca echipa să ajungă la valoarea pe care a arătat-o în ultimii ani, dar pentru noi acum, la Tg. Jiu e un meci foarte important. Băieții sunt foarte bine montați, și-au dat seama că e nevoie de fiecare punct și sper să ne întoarcem măcar cu un punct. Avem o problemă cu jucătorii accidentați, cred că în timp scurt vor reveni, dar cei care îi înlocuiesc trebuie să demonstreze că au aceeaşi valoare. Florin este în lot, sperăm ca în următoarele meciuri să înceapă să joace și cred că toți suporterii Oțelului așteaptă o revenire a lui Cernat. El a avut o perioadă de pregătire fizică, ușor-ușor a intrat cu echipa, sperăm ca în meciul cu Pandurii să-l vedem în teren, dacă nu, în cel mai rău caz, în meciul cu Steaua. Important este ca suporterii Oțelului să înțeleagă că dacă joacă Florin Cernat nu înseamnă că o să dea 2-3 goluri pe meci. Este un joc de echipă și atunci trebuie să facem toți parte din joc. Este foarte important. Venirea lui Florin este văzută de toate lumea bine, dar se aşteaptă foarte mult de la el. Trebuie ajutat și de colegii de echipă. Pentru mine a fost OK poziţia de secund, pentru că am avut ce învăța. A fost o perioadă mai grea cu Mister Lienen, dar sper să revenim cât mai curând. Sincer aș vrea să acumulez experiență, mai am foarte multe de învățat, dacă mi se oferă ocazia de a fi antrenorul principal la o echipă aș fi încânțat, dar deocamdată vreau să fiu lângă Oţelul.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Denis » 28-09-2014 17:07

Nici nu-i nevoie sa dea 3 goluri pe meci. E deajuns sa dea o pasa sau doua de gol (pe meci). Odata ce vom lega 2 victorii la rand moralul va creste si toti jucatorii vor incepe sa contribuie la goluri.

Ideal ar fi sa legam 2 victorii cu Pandurii si Steaua. :-)
+3

Denis

  •  
  •  

#2 Bada » 28-09-2014 20:02

Trebuie sa fii dus cu pluta sa ai pretentia sa vina Cernat si sa marcheze pe banda rulanta. In primul rand nici nu e atacant. Cred ca toti asteptam mult de la el, dar nu imposibilul. El trebuie sa fie liderul echipei, ca atitudine, in primul rand. Apoi, e clar ca asteptam cu totii sa fie liantul dintre mijloc si atac, legatura complet inexistenta in meciurile precedente. Jucator de creatie, cu pasa decisiva, oricum am privi lucrurile, oricat de optimist, nu am avut deloc sezonul asta. Asta asteptam de la el. Daca va reusi sa mai si inscrie o data la cateva meciuri, va fi si mai bine. Oricum, ca sa avem pretentii de la Cernat si ceilalti, trebuie sa mai ridicam si noi stacheta ca suporteri. Cam apatici am fost pana acum.
+3

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |