STIRI Liga I ȘAH MAT ÎN 3 MINUTE

Captura Look TVCaptura Look TVPandurii Tg. Jiu – Oțelul Galați 4-0(0-0)
Aproape o oră de joc echilibrat, cu o ușoară dominare a gazdelor, aproape 60 de minute de muncă asiduă și speranțele unei comunități de suporteri, toate călcate în picioare de 3 minute de coșmar. Cam așa ar putea fi rezumată confruntarea de la Tg. Jiu, în numai câteva cuvinte.

Cu o formulă inedită, a 9-a în 9 partide din acest sezon, un debutant pe bancă si alți doi în teren, dintre care unul a rezistat doar o repriză, plus o revenire mult așteptată, cea a lui Florin Cernat, Oțelul nu a arătat rău în prima parte. Jocul a fost echilibrat, cu destule ocazii la ambele porți. Gazdele au ratat pe rând, prin Roman(11'), Răduț(28'), Nicoară(32') sau Shalaj(40'), în timp ce din echipa noastră s-a evidențiat doar Avdic, care a ratat trei situații bune (16', 21', 42'). O repriză echilibrată ce nu anunța deloc ce avea să se întâmple în partea a doua.
Totul părea să meargă bine până în minutul 58. După o fază exersată cu succes și la Brașov, oțelarii au primit gol după o centrare care nu avea voie să vină, de pe partea dreaptă, Roman înscriind cu o lovitură de cap, după ce a profitat de marcajul larg al fundașului stânga. Coșmarul abia începea, pentru că, nici bine nu fusese pusă mingea la centru, că gazdele au marcat din nou, Matulevicius deviind în plasă din 3 metri, în urma unui corner care ne-a prins din nou cu capul în nori(59'). Odioasa lucrare a fost desăvârșită numai 2 minute mai târziu, Roman înscriind din nou, cu capul, tot în urma unei lovituri de la colț(61').
Singura răbufnire de orgoliu a unei echipe căzute complet a venit ca urmare a unei acțiuni inițiate de proaspăt revenitul Cernat, la câteva minute de la intrarea pe teren, însă finalizarea, aparținându-i tot lui, a lăsat de dorit(79').
Bomboana de pe colivă a pus-o Matulevicius, cu un șut la colțul lung(82'), acesta stabilind astfel scorul final. O minusculă și infimă bucurie tot am avut, după ce Grădinaru a punctat în singurul clasament unde Oțelul mătură pe jos cu adversarii, cel al cartonașelor roșii primite, echipa noastră ajungând la cifra neverosimilă de 8 eliminări în 9 partide!
Urmează un meci peste care, în acest moment, mulți și-ar dori să putem sări, sau măcar să-l amânăm cumva, împotriva celei mai iubite echipe în rândul needucaților din România. E, probabil, partida în care se vor vedea caracterele adevărate atât în teren, cât, mai ales, în tribune.

PANDURII TÂRGU JIU – OŢELUL GALAŢI 4-0(0-0)
Liga I – Etapa 9
Stadion „Municipal” Tg. Jiu - Spectatori 2000
Au marcat: Roman 58’ şi 61’, Matulevicius 59’ şi 82’
Cartonaşe galbene: Tavares 37’, Grădinaru 52’ şi 84’
Cartonaş roşu: Grădinaru 84’
Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici - Răduţ, Anton, Nistor (74’ Predescu) – Shalaj (57’ Buleică), Roman, Nicoară (56’ Matulevicius). Antrenor Petre Grigoraş
Oţelul: Hotoboc – Mişelăricu, Miron, Sipovic, Popescu – Cojoc (61’ Milea), Tavares – Grădinaru, Avdic, I.Popa (46’ Tudorie) – Jula (72’ Cernat). Antrenor Tibor Selymes
Arbitri: Paul Unimătan (Zalău) – Iulian Radu (București) și Adrian Popescu (Craiova) – Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin).

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 29-09-2014 21:08

Șah mat într-un an jumate, mai degrabă... Păcat, ca jucătorii nu au nicio vina ca nu au valoare (minus Cernat, la care o sa se vadă clasa și la 60 de ani)
+2

Ciprica

  •  
  •  

#2 otzelarul » 29-09-2014 21:30

Debut Weiss in campionat pe banca Otelului, 4-0 pt Dinamo

Debut Selymes in campionat pe banca Otelului, 4-0 pt Pandurii Tg Jiu

PS : sa speram ca se va reusi redresarea corabiei.

Hai OTELUL !

otzelarul

  •  
  •  

#3 vitzamina » 29-09-2014 22:04

A zis bine cineva intr-un alt comentariu. E o echipa conceputa sa retrogradeze. Ciofoaia a plecat, dar a lasat destul in urma.
E mostenirea tripletei Bors-Stan-Adamescu si nu stiu ce se poate face in momentul asta.
Nu am vazut meciul, dar multumesc celor care si-au dorit. Dar de la vointa la putinta e cale lunga.
Am incredere in Babicu, dar nu cred ca are parghii.
+1

vitzamina

  •  
  •  

#4 Florin22 » 30-09-2014 00:51

Citez pe vitzamina:
A zis bine cineva intr-un alt comentariu. E o echipa conceputa sa retrogradeze. Ciofoaia a plecat, dar a lasat destul in urma.
E mostenirea tripletei Bors-Stan-Adamescu si nu stiu ce se poate face in momentul asta.
Nu am vazut meciul, dar multumesc celor care si-au dorit. Dar de la vointa la putinta e cale lunga.
Am incredere in Babicu, dar nu cred ca are parghii.


Ce se intampla acum la echipa si jucatorii care sunt acum la echipa nu este responsabilitatea lui Stan sau Bors, cand Stan a plecat el a lasat echipa cu bani (cel putin asa sustine si nu ni se va arata contrariul in acte), el a lasat o echipa cu jucatori campioni si un manager bun, Narcis Raducan, Adamescu a distrus echipa iar Ciofoaia ia facut crucea, jucatorii care au venit dupa au carat crucea echipei cat au reusit, cei de acum o vor face la fel pana cand echipa va muri..Vina este a celor din combinat ca au dat echipa primului venit, Stan era obligat sa plece pt ca devenise primat, iar Adamescu a facut ce a stiut mai bine...sa distruga....
−3

Florin22

  •  
  •  

#5 alas » 30-09-2014 09:44

odata se dadeau note jucatorilor. pentru prestatia de aseara oare ce note ar fi luat baietii? :-x

alas

Login sau crează cont pentru a comenta              |