Tibor SelymesTibor SelymesOţelul a capotat lamentabil în 3 minute de coşmar pe terenul celor de la Pandurii, pierzând cu 4-0 deşi până la pauză evoluase onorabil. Antrenorul Tibor Selymes era foarte supărat pe elevii săi, caracterizând evoluţia acestora din mitanul secund drept catastrofală. Tehnicianul a recunoscut că Pandurii au fost peste Oţelul la oricel nivel, atât fizic, cât şi tehnico-tactic. Singura bucurie pentru noul antrenor este aceea că, după meciul cu Steaua, urmează o pauză de două săptămâni în care speră să-şi pună la punct elevii cu pregătirea fizică.


Tibor Selymes: “A fost catastrofal! Am fost sub orice critică. Nu am mai putut alerga în repriza secundă, suntem departe de adevăr. La toate capitolele au fost peste noi, fizic, tehnico-tactic… Am stat bine în prima repriză, dar meciul are 90 de minute. Noroc că vine o pauză de două săptămâni şi o se ne punem fizic pe picioare. Trebuie să poţi alerga 90 de minute, nu doar o repriză.”

Mihai Roman (atacant Pandurii): ”E o victorie mare, la sfârșit am reușit să ne facem jocul și să câștigăm. Îi dedicăm această victorie domnului Grigoraș, care nu a putut să fie alături de noi. Ne-a dat indicații înainte de meci, le-am respectat și am învins. Săptămâna asta chiar am trecut și eu și câțiva colegi pe la mănăstire, se pare că ne-a ajutat.”