STIRI Liga I “Fulgerul Smulți este fratele mai mic al Oţelului”

Fulgerul Smulti cu echipament MasitaFulgerul Smulti cu echipament MasitaPrimarul comunei Smulți, Costică Gafton, a mărturisit la Lider Sportiv, că este un fan înfocat al Oțelului și că echipa pe care o conduce, Fulgerul Smulți, o consideră ca pe un frate mai mic al echipei fanion a Galaţiului: ”Legătura dintre Fulgerul Smulți şi Oțelul este mare din punctul meu de vedere. Eu sunt născut în 1963, iar Oțelul în 1964, suntem de vârste apropiate. Sunt un fan mai mult decât înfocat al  Oțelului. Îmi pare rău că trece printr-o perioadă mai slabă. În 2009 când am înființat Fulgerul Smulți, mi-a venit în gând să folosesc culorile Oțelului, dar așezate invers, adică albastru-alb-roșu. Noi ne considerăm un frate mai mic al Oțelului”.


Vestea că formaţia noastră este iubită şi la nivel judeţean nu poate decât să ne bucure, deoarece ar fi normal ca echipa roş-alb-albastră să aibă suporteri dedicaţi nu doar în municipiu, ci în întreaga zonă care delimitează judeţul nostru.

Costică Gafton (primar Smulţi): “Am adus un antrenor tânăr, ambițios, Doru Buciumeanu, care mai are o promovare în Liga a III-a cu Sporting Liești. Pe lângă antrenor am adus și jucători de valoare , iar împreună cu tehnicianul și jucătorii sper să devenim o forță în Liga a IV-a. Am făcut îmbunătățiri la stadion. Acum avem o bază sportivă modernă, avem un vestiar nou, sfințit la sfârșitul campionatului trecut, un vestiar modern, cu etaj, cu tribună oficială. Sper ca în scurt timp să reușim și branșamentul cu apă potabilă, în rest totul este la locul lui. În fiecare sezon, din 2009 de când am înființat Fulgerul Smulți, îmi propun câștigarea fazei județene a Cupei și a Ligii a IV-a”.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 geo007ro » 01-10-2014 17:44

Și ce rost are să câștigi liga a 4-a dacă nu vrei să stai in Liga a 3-a mult și bine. Doar să te afli în treabă? Sau la barajul de promovare ve-ți face figurație? Mult succes din partea mea, dar e ușor să câștigi divizia județeană. Problema e ce vrei după aia? Nu cred că Smulțiul are posibilitatea de a ține o echipă în Liga a 3-a.

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |