STIRI Liga I Georgiana Vasile: “Am ales Oțelul pentru că este un brand”

Otelul conduce in Seria Est la femininOtelul conduce in Seria Est la femininInvitată în studioul Lider Sportiv, fundașul central de la Oțelul, Georgiana Vasile, a explicat de ce a ales clubul gălăţean când s-a transferat de la Târgovişte: ”În urmă cu șase luni am ales Oțelul pentru că este un brand, aici se face performanță, echipa era pe locul doi în Liga I, fetele au avut un parcurs bun de la înființare. Au terminat pe locul doi, chiar dacă nu aveau experiență.”  


Legat de planurile de viitor, Georgiana Vasile a spus: “În primul rând îmi doresc să promovăm, apoi, în doi ani, să câștigăm Superliga, după care îmi doresc un transfer în străinătate. Campionatul favorit ar fi Germania, însă acolo este foarte greu, acolo se joacă cel mai bun fotbal la feminin. Aș dori să ajung în Spania, acolo am și o fostă colegă de la Târgoviște și sper să ajung și eu.”

Zvonurile de desființare ale echipei au fost comentate de către Georgiana astfel: “Pentru noi sunt niște zvonuri, nu avem nimic concret, cei din conducere nu au spus nimic. Nu știu nimic despre acest subiect doar ce am citit prin presă. Deocamdată nu am avut semnale și sperăm să nu fie cazul să se desființeze echipa cât avem rezultate.”

Georgiana Vasile: “Principala adversară la promovare este Navobi Iași, echipă care a retorgradat la finalul sezonului trecut din Superligă. Nu aș schimba partenera din apărare, pe Alice Despa, ne înțelegem foarte bine.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |