STIRI Liga I Cristian Cristea, jucătorul lunii septembrie la Oţelul

Cristian CristeaCristian CristeaÎn urma voturilor acordate de suporteri, atacantul Cristian Cristea a fost ales jucătorul lunii septembrie la Oţelul. De altfel, atacantul a fost decisiv în singura victorie din campionat a Oţelului, scor 2-0, contra Rapidului, în care a marcat de două ori. În plus, Cristea a oferit şi pasa unicului gol din meciul de la Brăila în Cupa României.

Următorii doi clasaţi în topul „Jucătorul lunii la Oţelul” în septembrie au fost Emil Jula şi Marcel Avdic.
Dintre suporterii care au votat, Valentin Istrate este câştigătorul (ales prin tragere la sorţi) a două bilete la unul dintre meciurile Oţelului din luna octombrie.
Cristian Cristea va fi premiat de către redacţia „Dunărea Bătrână” în numele suporterilor, în perioada următoare. El este al doilea jucător care câştigă, după Dragoş Plopeanu în luna precedentă.
Iniţiativa „Jucătorul lunii la Oţelul” lansată de „Dunărea Bătrână” are scopul de a motiva jucătorii şi de a da un exemplu pozitiv în jurul echipei.
Le mulţumim tuturor suporterilor care au votat!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 02-10-2014 18:30

jucam acasa si avem cota 15.00... vai de noi, si daca jucam cu Real Madrid era grav... incerc un bilet, presimt ca-i batem :lol:

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Hagi » 02-10-2014 19:01

Programul etapelor a 13-a şi a 14-a

Duminică, 2 noiembrie:
Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi, ora 18.00, Look Plus

Duminică, 9 noiembrie:
Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu, ora 18.00, Look Plus

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |