STIRI Liga I ÎN DIRECT: Conferinţă la Oţelul

Florin Cernat va fi prezent la conferintaFlorin Cernat va fi prezent la conferintaDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta în direct de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 12.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de către antrenorul Tibor Selymes, care va fi susţinut de jucătorii Florin Cernat şi Iulian Popa.

Cei trei ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa cu siguranţă meciul care are loc duminică la Galaţi, în etapa a X-a Ligii I, când formaţia noastră se va duela cu Steaua.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din cadrul lotului, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Tibor Selymes: “Nu ştiu cota de la pariuri, cert e că avem un meci foarte greu cu campioana României. Steaua a jucat bine şi ieri, vom avea un meci extrem de dificil. O să fie diferit faţă de ce a fost la Kiev, abordează altfel meciul cu noi. La nivelul Stelei nu cred că mai există probleme de oboseală, pentru că altfel nu aveau rezultate. Contează cum abordăm noi meciul. Dacă jucăm ca la Pandurii, n-avem nicio şansă. Trebuie să jucăm curajos şi să-i punem probleme adversarului. Lucrăm să reglăm problemele pe care le avem în defensivă. Sper să nu mai apară aceleaşi greşeli şi la meciul cu Steaua. Nu pot să le promit suporterilor decât că vom face tot ce ţine de noi pentru un rezultat bun.”

Florin Cernat: “Sper să facem un meci bun şi să-i mulţumim pe toţi suporterii care vin alături de noi. E un meci greu, Steaua e un adversar dificil. Sper să nu facem greşelile din meciul trecut, să fim mai ordonaţi şi să dăm tot ce putem. Încă nu sunt la nivelul pe care mi-l doresc, dar sunt apt fizic. Cei de la Dinamo Kiev au făcut pressing foarte sus, Stelei nu i-a convenit asta şi acolo a fost cheia. Aşa trebuie să facem şi noi ca să câştigăm. Noi o să încercăm, o să facem tot posibilul ca să scoatem unul sau trei puncte.” 

Iulian Popa: “Odată cu trecerea timpului o să intru în forma sportivă potrivită. Suntem o echipă şi trebuie să ne comportăm ca un grup. O să fie un meci frumos pentru că vom avea publicul alături. Trebuie să fim conştienţi de diferenţele de acum, dar cu inteligenţă putem obţine un rezultat pozitiv.”

Tibor Selymes: “Nimic nu e imposibil! Jucăm acasă cu publicul în spatele nostru, avem jucători cu calitate şi experienţă. Vreau să şi jucăm nu doar să alergăm după minge. Cu 16-17 puncte în iarnă aş fi foarte mulţumit. Toată lumea e aptă fizic şi mental."    

Florin Cernat: “Eu am mai jucat contra Stelei şi nu prea am avut parte de rezultate negative când i-am întâlnit pe teren. Sper să continui pe aceeaşi linie şi duminică. Publicul va conta foarte mult la acest meci. Cu suporterii în spate te simţi fotbalist! Îi aşteptăm pe fani la stadion să câştigăm împreună. Mai e mult de lucru, s-au schimbat multe, avem şi jucători noi, tineri, fără experienţă, dar cu antrenamente şi disciplină o să facem treabă.”

Tibor Selymes: “Da, vreau revanşa la meciul de Cupă cu Pandurii. E ca un test, să vedem unde am fost şi unde vom fi peste o lună. Normal că ar trebui să arătăm mai bine după pauza de după meciul cu Steaua. Cu echipa asta trebuie să muncim mult şi să facem punctele de care avem nevoie. Trebuie răbdare pentru asta. Dinaintea meciului cu Pandurii m-am gândit că Cernat trebuie să intre puţin pentru acomodare, ca să îl pot folosi la jocul cu Steaua.”

Iulian Popa: “Eu vreau să intru să joc, nu contează ce adversar am în faţă. În primul rând trebuie să avem noi atitudine şi vor veni şi rezultatele. Deocamdată suntem datori publicului. Antrenamentele sunt foarte bune, sper să putem pune în practică ceea ce exersăm acolo.”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 03-10-2014 14:45

Sa fim seriosi...1 p cu steaua ar fi mana cereasca.

Aruon

  •  
  •  

#2 geo007ro » 03-10-2014 18:44

Din păcate așa este. Dar eu vreau să îi văd luptând pentru fiecare minge. Dacă vor face asta vor câștiga și puncte.

geo007ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |