STIRI Liga I S-a renunţat la Serkan Ciftci

Serkan CiftciSerkan CiftciAşa cum vă anunţam la ştirea cu venirea lui Nicola Berti, turco-austriacului Serkan Ciftci i s-a făcut vânt de la Oţelul, el fiind trimis oricum la echipa a doua, după eliminarea stupidă din meciul cu CSU Craiova. Pentru acel gest prostesc atacantul era suspendat 3 etape, iar conducerea a ajuns la un acord cu jucătorul de 25 de ani pentru rezilierea contractului.

De altfel, Ciftci nu s-a remarcat mai deloc la Oţelul, nereuşind niciun gol în cele 7 partide în care a intrat, deşi joacă pe postul de vârf. Mai mult, el nu a intrat niciodată titular, ci doar din postura de rezervă, strângând doar 128 de minute în tricoul roş-alb-albastru în jocurile oficiale, perioadă în care a avut totuşi timp să rateze două ocazii colosale cu Concordia Chiajna şi la CSMS Iaşi. Cireaşa de pe tort a pus-o prin eliminarea stupidă de la Craiova, noul antrenor al formaţiei noastre, Tibor Selymes, anunţând că cine va mai primi cartonaşe roşii din motive puerile va fi exclus din lot. Ciftci l-a lovit cu şutul în fund pe Brandan la meciul respectiv...   

Comunicat: “Fotbal Club Oțelul Galați anunță încetarea pe cale amiabilă a colaborării cu jucătorul austriac de origine turcă Serkan Ciftci. Clubul nostru îi mulțumește atacantului de 25 de ani pentru eforturile depuse sub culorile roș-alb-albastre și îi urează o carieră strălucită!”

Serkan Ciftci (25 de ani) şi-a început cariera ca senior la echipa a doua a celor de la Rapid Viena. În 2009 a fost împrumutat la Giresunspor (Turcia), dar nu a jucat deloc şi s-a întors la satelitul Rapid Viena II în sezonul 2010-2011. A avut un an mai mult decât prolific marcând nu mai puţin de 21 de goluri în doar 29 de partide, în Liga Regională! Acest lucru i-a adus transferul la SC Wiener Neustadt din prima ligă austriacă. A marcat de două ori în 23 de partide şi a fost achiziţionat apoi de Sturm Graz, jucând mai întâi în ligile regionale pentru satelitul acestora, pentru ca apoi să fie promovat pentru scurt timp la echipa mare, în Bundesliga austriacă. A reuşit să marcheze un singur gol în 8 partide in care a jucat doar 78 de minute şi a fost lăsat să plece la Dardanelspor în Liga a II-a din Turcia. Aici a marcat de două ori, dar a fost folosit de doar 14 ori, iar după încheierea sezonului 2013-2014 a devenit liber de contract.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 03-10-2014 16:26

foarte corect era un jucator de liga a3a

bigsorin

  •  
  •  

#2 Denis » 03-10-2014 18:18

Crezi ca cel care a fost adus in locul sau (n.r. Nicola Berti) este de o liga superioara?
Eu sper ca se va face remarcat la noi, dar nu cred ca e jucator de liga 1. Mi se pare a fi un jucator mediocru intr-o echipa de jucatori de liga a II-a; bineinteles, cu exceptia unui Zaharia, Jula, Cernat, Popescu, sau Sipovici.

Denis

  •  
  •  

#3 AlexCiprian » 03-10-2014 19:48

Steaua s-ar putea despărţi de Ionuț Neagu, în iarnă. "Ne dorim să revină la Oţelul. Şi pentru el ar fi benefic"
−1

AlexCiprian

Login sau crează cont pentru a comenta              |