STIRI Liga I Oţelul îl vrea pe Neagu acasă

Ionut Neagu era convocat la nationala in perioada OtelulIonut Neagu era convocat la nationala in perioada OtelulConducerea clubului nostru şi-ar dori să-şi readucă unul din campioni acasă, la Galaţi. Este vorba despre Ionuţ Neagu, care a fost vândut anul trecut la Steaua, dar nu prinde prea des lotul de 18 al bucureştenilor. Team managerul Cristi Munteanu a explicat că vrea să-l readucă pe mijlocaşul central la Galaţi sub formă de împrumut şi că va face tot posibilul să reuşească acest lucru în pauza de iarnă.

Oficialul clubului nostru a precizat că au existat câteva tatonări şi în această vară, dar steliştii au refuzat să-i dea drumul gălăţeanului. Neagu a fost transferat de la Oţelul la Steaua pentru suma de 620.000 de euro şn septembrie 2013.

Cristi Munteanu: "Pe Neagu l-am dorit şi în această vară, m-am rugat de cei de la Steaua o săptămână să ni-l împrumute. Şi pe el şi pe Lemnaru. Dar ne-au spus că Bourceanu nu este refăcut şi că au nevoie de Ionuţ Neagu, că nu pot rămâne descoperiţi. Dar în iarnă vom relua negocierile, îl dorim pe Neagu cel puţin până la vară. Este un fotbalist foarte bun, care ar ajuta echipa. Sper că ne vom înţelege, mai ales că Bourceanu va fi refăcut. Este păcat să stea rezervă la Steaua.”

Ionuţ Neagu (24 de ani) a fost un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului. Mijlocaşul la închidere s-a impus în fotbalul românesc, fiind selecţionat de 4 ori în reprezentativa de tineret a României, de 3 ori la naţionala de seniori, şi încă o dată în selecţionata U23. La Oţelul a strâns per total 123 de meciuri în toate competiţiile, marcând 3 goluri, reuşind să câştige titlul şi Supercupa în 2011!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 04-10-2014 10:55

el vrea?

Leviathan

  •  
  •  

#2 cosmin-florin » 05-10-2014 05:09

eu NU NU NU NU NU NU NU

cosmin-florin

Login sau crează cont pentru a comenta              |