STIRI Liga I “Dacă jucăm ca la Pandurii, n-avem nicio şansă”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAntrenorul Tibor Selymes a vorbit despre meciul pe care Oţelul îl va disputa mâine împotriva Stelei:


“Nu ştiu cota de la pariuri, cert e că avem un meci foarte greu cu campioana României. Steaua a jucat bine şi ieri, vom avea un meci extrem de dificil. O să fie diferit faţă de ce a fost la Kiev, abordează altfel meciul cu noi. La nivelul Stelei nu cred că mai există probleme de oboseală, pentru că altfel nu aveau rezultate. Contează cum abordăm noi meciul. Dacă jucăm ca la Pandurii, n-avem nicio şansă. Trebuie să jucăm curajos şi să-i punem probleme adversarului. Lucrăm să reglăm problemele pe care le avem în defensivă. Sper să nu mai apară aceleaşi greşeli şi la meciul cu Steaua. Nu pot să le promit suporterilor decât că vom face tot ce ţine de noi pentru un rezultat bun. Nimic nu e imposibil! Jucăm acasă cu publicul în spatele nostru, avem jucători cu calitate şi experienţă. Vreau să şi jucăm nu doar să alergăm după minge. Cu 16-17 puncte în iarnă aş fi foarte mulţumit. Toată lumea e aptă fizic şi mental. Da, vreau revanşa la meciul de Cupă cu Pandurii. E ca un test, să vedem unde am fost şi unde vom fi peste o lună. Normal că ar trebui să arătăm mai bine după pauza de după meciul cu Steaua. Cu echipa asta trebuie să muncim mult şi să facem punctele de care avem nevoie. Trebuie răbdare pentru asta. Dinaintea meciului cu Pandurii m-am gândit că Cernat trebuie să intre puţin pentru acomodare, ca să îl pot folosi la jocul cu Steaua.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 04-10-2014 20:01

Sper sa aratam mai multa ambitie,mai multa pofta de joc si ceva suturi la poarta ca fara ele nu se poate.Hai Otelul,cu totii la meci!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |