STIRI Liga I “Doar împreună putem reuși”

Ovidiu BurcaOvidiu BurcaInvitat la Lider Sportiv, managerul de la Oțelul, Ovidiu Burcă, a vorbit despre meciul de azi, din Liga I, dintre Oțelul și Steaua:  


”Ne-am pregătit pentru meciul cu Steaua cu cea mai mare seriozitate. Pentru noi toate meciurile sunt importante, suntem într-o situație în care orice punct este esențial. Pentru suporterii noștri este un stimulent, mai ales că există și rivalitatea între Oțelul și Steaua. Noi abordăm meciul cu aceeași seriozitate, nu va fi un meci ușor, Steaua este echipa care a câștigat campionatul anul trecut. Noi credem că suntem în progres, chiar dacă am pierdut, 0-4, la Târgu Jiu, nu disperăm, echipa este în formare, ușor lucrurile vor intra pe făgașul normal. Lumea trebuie să aibă răbdare cu noi, sunt sigur că în scurt timp vom avea rezultate.”    

Referitor la preţul mic al biletelor, Burcă a spus: “Împreună cu administratorul special Vlad Răpișcă și Cristi Munteanu am decis că e cel mai bine ca prețurile biletelor să rămână neschimbate. Avem nevoie de oameni să fie lângă echipă, să fim uniți. Știu că suporterii sunt dezamăgiți, dar vreau să-i asigur că facem eforturi pentru a readuce echipa în prim plan. Eu promit că nu vor fi dezamăgiți dacă vor fi alături de noi, doar împreună putem reuși.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |