STIRI Liga I “Tase” şi “Vioară”, despre meciul cu Steaua

Ion ViorelIon ViorelJucători de legendă ai Oțelului, Viorel Tănase şi Ion Viorel, au vorbit la Lider Sportiv despre meciul de azi cu Steaua.


Viorel Tănase: “Oțelul trebuie să câștige neapărat un punct cu Steaua. Pentru ei urmează jocuri de șase puncte cu Viitorul Constanța și Gaz Medan Mediaș, echipe care se vor bate cu Oțelul pentru evitarea retrogradării. Meciul cu Steaua este important pentru Oțelul, cel mai important este să nu piardă, iar dacă vor câștiga ar fi extraordinar. Linia de clasament a echipei este foarte slabă, Oţelul are prea multe goluri încasate, foarte puține marcate, doar patru goluri, trebuie să câștige punct sau puncte cu Steaua.”

Ion Viorel: “Va fi un meci foarte greu pentru Oțelul cu Steaua. Oțelul nu mai este echipa care trăgea la cupele europene cum era când jucam noi sau când câștiga titlul de campioană. Acum trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Steaua este o echipă care nu are adversar în România. Nu pot să le dau sfaturi celor de la Oțelul, nu mă bag, acolo este un antrenor numai el decide. Dacă cei de la Oțelul m-ar fi vrut eram acolo le dădeam un sfat și câștigau meciul cu Steaua.”   

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |