STIRI Liga I Selymes condamnă arbitrajul

Tibor SelymesTibor SelymesOţelul a pierdut, 0-3 cu Steaua, dar eşecul poate fi pus în mare măsură pe prestaţia jenantă a arbitrului Popa, care a reuşit performanţa de a-l elimina pe Helder Tavares cu două cartonaşe galbene pentru un singur fault, după doar 16 minute de joc!


Antrenorul Tibor Selymes a acuzat faptul că s-a arbitrat şemechereşte, centralul încercând să oprească Oţelul după startul avântat. Tehnicianul a cerut doar ca echipa sa să fie lăsată să joace.
De partea cealaltă, oile rămân oi, antrenorul oaspeţilor cu nume de umflătură primind cu două mâini pomana de la arbitru şi fiind de acord cu ea.

Tibor Selymes: "Din minutul 5, arbitrul a început să ne liniştească, pentru că a văzut că punem probleme Stelei. Primul cartonaş luat de Helder a fost gratuit, doar al doilea e corect. Noi am reuşit să facem faţă Stelei cât s-a jucat în egalitate numerică. Din păcate, am luat goluri pe greşelile noastre. Sunt bucuros pentru că am pasat bine astăzi şi am rezistat cam 75 de minute. Vreau să fim lăsaţi să jucăm pentru că astăzi nu am fost lăsaţi."

Costel Gâlcă (antrenor Steaua): ,,Am câştigat o partidă pe care am controlat-o fără probleme. Cred că ar fi trebuit să marcăm mai multe goluri pentru că am avut multe ocazii. În ceea ce priveşte eliminarea lui Helder trebuie să-l întrebaţi pe arbitru."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 06-10-2014 10:08

Galca sa ti-o trag la falca! ce aere are si maimutoiul asta de oier..
+3

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 06-10-2014 11:26

ce ocazii au avut? iar golul 3 a venit dintr-un corner inexistent
+3

Steel Dany

  •  
  •  

#3 Bada » 06-10-2014 16:21

Am revazut acum fazele care au dus la cele doua cartonase galbene: primul e chiar hilar, prepulita face joc periculos, Tavares loveste mingea si stelistul baga piciorul sub talpa lui. WTF? Si al doilea indraznesc sa afirm ca s-a dat usor: a pus oleaca mana pe el si a cazut ca o cacareaza scuipciu. Sa-i dea Dumnezeu lui catalin popa sanatate pe masura corectitudinii lui. cat despre galma, stati fara eMOTIi, e ca toate oile: minte lipsa!
+1

Bada

  •  
  •  

#4 Aruon » 06-10-2014 18:48

Intotdeauna voi ura echipa asta,Stoaia Stelemesti

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |