STIRI Liga I “Și împotriva arbitrilor vom juca, iar dacă va fi să murim, o să murim în picioare!”

Cristi Munteanu s-a infuriat pe arbitriCristi Munteanu s-a infuriat pe arbitriOţelul a fost învinsă pe propriul teren de Steaua cu 3-0, dar diferenţa s-a făcut în minutul 17 când Cătălin Popa l-a eliminat pe Helder Tavares în urma a doar două faulturi. Din acest motiv, team managerul Cristi Munteanu a declarat după partidă că nu are ce să le reproşeze oţelarilor, având în vedere că aceştia au jucat foarte bine câtă vreme au fost 11 pe teren şi afirmând în acelaşi timp că Oţelul a prins o brigadă de arbitri foarte slabă. Oficialul roş-alb-albastru s-a aprins la final şi a exclamat că dacă va fi nevoie echipa noastră va juca şi împotriva arbitrilor şi va muri în picioare, dacă aşa va fi să fie, dar crede încă în salvare!


Cristi Munteanu: "A fost mai mult frustrant decât dureros, că puteam scoate mai mult din acest meci! Nu vreau să scuz rezultatul și greșelile individuale, dar să joci cu cea mai bună echipă din România, din minutul 15 cu un om mai puțin, e imposibil să faci un rezultat de egalitate. Oțelul Galați a avut un mare ghinion să aibă o asemenea brigadă de arbitri. Nu am banii domnului Niculae să spun mai multe. Dacă eram în locul dânsului, a două zi închideam clubul! Mă bucură faptul că am avut un stadion plin, dar nu mă bucură că din minutul 15 acest stadion plin nu a mai văzut fotbal. Ce să vadă? Un Oțelul în 10 oameni și o Steaua în 11? Au dat banii degeaba pe bilet. Trebuie reorganizate aceste delegări ale arbitrilor. E stat în stat ceea ce se petrece în acest arbitraj. A fost o mare nedreptate ceea ce am pățit. Greșelile se acceptă, dar intențiile nu, iar dacă spunem mai mult suntem suspendați. Nu se poate ca în 10 etape să iei 9 cartonașe roșii. Atât timp cât plătesc 260 de milioane pe meci pe acest barem și dorm trei ore pe nopapte, nu poți să vii și să mă calci în picioare. Până în minutul 15-17, nu știai care e Steaua și care e Oțelul, nici de centru nu apucaseră să treacă. Nu avea nevoie Steaua de un cartonaș roșu ca să ne bată. Oțelul Galați nu este o echipă oarecare, este fostă campioană și fostă supercampioană și nu merită să fie tratată în acest hal. Vrem să menținem echipa în Liga 1 și vin niște domni care nici față de arbitri nu au și ne judecă într-o asemenea manieră. Și împotriva arbitrilor vom juca, dacă așa stau lucrurile, și vă garantez că vom rămâne în Liga 1! Iar dacă va fi să murim, o să murim în picioare!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 06-10-2014 18:34


Tudor

  •  
  •  

#2 Aruon » 06-10-2014 18:45

Respect Babicule!!!
+1

Aruon

  •  
  •  

#3 bigsorin » 06-10-2014 18:54

Citez pe Tudor:
:-x sport.ro/.../...

erau niste tarani acolo si erau niste cioare din braila in rest ce dragoste mare au vazut aia nu puteau pleca erau 8 pui de ciobani ma lasi

bigsorin

  •  
  •  

#4 Bada » 07-10-2014 17:10

E vina conducerii, in primul rand, apoi a noastra. Cu putina comunicare si organizare evitam lejer astfel de scene. paradoxal, un stelist inrait ca narcis, a colaborat cu noi de nu s-a auzit behait de oaie in preajma stadionului 2 ani la rand. Acum ca avem 2 antistelisti, iata rezultatul...Dar repet, avem partea noastra de vina!
+1

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |