STIRI Liga I Ce spun oamenii de fotbal despre revenirea lui Florin Cernat la Oțelul

Florin Cernat a fost foarte aproape sa marcheze cu SteauaFlorin Cernat a fost foarte aproape sa marcheze cu SteauaRevenirea la Oțelul a lui Florin Cernat a creat o adevărată emulație în rândul suporterilor. La Lider Sportiv, revenirea ”Diamantului” a fost comentată de oamenii de fotbal, foști sau actuali jucători, antrenori sau conducători ai clubului.


Ovidiu Burcă (manager FC Oțelul): “Florin Cernat când va fi 100% pregătit fizic va fi decisiv pentru Oțelul. El este un fotbalist de geniu. Am luptat foarte mult să îl aducem la Galați.”

Viorel Tănase (antrenor, fost jucător de legendă la Oțelul): “Pe Florin Cernat îl văd exact cum am venit eu la 33 de ani: un lider. Oțelul avea nevoie de un așa jucător. Va avea responsabilitate mare, el este un jucător decisiv, lider în vestiar și în teren.”

Tudorel Pelin (antrenor, fost jucător de legendă la Oțelul): “Chiar dacă are o vârstă, Florin Cernat este un plus pentru Oțelul. El a jucat la un nivel înalt, are destulă experiență. Sper ca prin venirea lui Florin Cernat și a celorlalţi jucători să evităm retrogradrea.”

Gabriel Paraschiv (antrenor Flacăra Moreni, fost jucător de legendă la Oțelul): ”Mă bucur foarte mult că Florin Cernat a revenit la Oțelul. A ales cu sufletul, el ar putea fi decisiv pentru echipă. Florin este un jucător cu mult peste media campionatului din România. A venit să ajute echipa. Sper ca oamenii să nu uite că Florin Cernat a ales cu sufletul în dauna banilor.”

Ion Gigi (fost jucător de legendă la Oțelul): “Florin Cernat are experiență, el poate aduna în jurul lui jucătorii tineri care să vină cu efortul, iar el cu execuțiile. El are o vârstă, dar nu găsești oriunde jucători ca Florin Cernat.”

Cristi Munteanu (manager FC Oțelul): “Unii l-au primit bine pe Florin Cernat, alții emoționați, este un mare jucător, un mare câștig pentru echipa noastră. El este foarte important în vestiar. Jucătorii tineri care nu îl știau au ce învăța de la el.”

Petre Grigoraș (antrenor Pandurii Târgu Jiu, fost antrenor de legendă la Oțelul): “Florin este prietenul meu, ne respectăm reciproc, mă bucur ca revine în Liga I. Sunt convins că Oțelul are nevoie de el.”

Ion Viorel (antrenor Gloria Buzău, fost jucător de legendă la Oțelul): “Florin Cernat este un jucător cu mare experiență. Fotbalul nu se uită, el trebuie să poată să alerge, nu știu în ce stadiu este cu pregătirea fizică la ora actuală. Pentru Oțelul, Florin Cernat este o soluție viabilă.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |