STIRI Liga I Contraziceri între Pascu şi Răpişcă pe tema licenţei

Remus PascuRemus PascuDupă ce am scăpat de Lucian Ciofoaia, cel care este clar artizanul rezultatelor dezastruoase ale Oţelului din acest debut de campionat, se pare că încă nu s-au rezolvat chiar toate problemele din conducere. Celălalt TNG-ist venit cu Ciofoaia la pachet, Remus Pascu, a aruncat mai multe fitile cu referire la situaţia financiară a clubului. Directorul executiv a anunţat că Oţelul nu va primi licenţa pentru anul următor dacă nu plăteşte 1,5 milioane de euro către stat până la 31 decembrie, bani pe care acţionariatul actual refuză să-i dea.


Declaraţiile lui Pascu au fost contrazise surprinzător chiar de către administratorul Vlad Alexandru Răpişcă care l-a contrat dur pe colegul său de la TNG, ba mai mult i-a promis acestuia că se vor lua măsuri împotriva sa pentru declaraţiile fără fundament.
Se parte că miza acestui război este echipa de fete, căreia i se caută urgent un sponsor, deoarece bugetul clubului nu mai poate suporta şi cheltuieli în acel departament. Iniţiatorul proiectului feminin, Remus Pascu, încearcă să-şi salveze “copilul” şi din acest motiv aruncă săgeţi spre noua conducere şi acţionariat, care i-a dat un termen de aproximativ o lună să găsească un sponsor pentru echipa de fete.      

Remus Pascu (director executiv Oţelul): “Situaţia clubului este disperată şi chiar licenţa e în pericol. Există datorii de 1,5 milioane de euro ce trebuiesc achitate obligatoriu până pe 31 decembrie, iar bani nu mai sunt. Echipa de fete mai poate activa aproximativ o lună, deoarece acţionarii au transmis că nu o vor mai susţine. Am încercat să găsim alţi sponsori, dar deocamdată nu putem acoperi bugetul.”

Vlad Alexandru Răpişcă (administrator special Oţelul): „Jucătorii sunt cu banii la zi şi trebuie să se gândească doar la ceea ce au de făcut pe teren. Aţi văzut că am făcut eforturi mari, am adus conducători, am transferat 6 jucători, încercăm să asigurăm o stabilitate financiară mai trebuie doar să avem rezultate. Sunt surprins de prezenţa d-lui Pascu într-o emisiune fără să mă anunţe pe mine sau acţionarii! În plus, el a furnizat informaţii neadevărate. Asigur suporterii că în acest moment nu avem motive de a nu lua licenţa. Vom analiza declaraţiile d-lui Pascu şi vom lua măsurile care se impun!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 09-10-2014 12:42

Prima masura urgenta este sa plecati, sa ne lasati naibii in pace!

Tudor

  •  
  •  

#2 Aruon » 09-10-2014 15:09

Asa de profesionisti sunt de se cearta intre ei TNG-istii..nu pot decat sa ma amuz,chiar daca situatia din pacate e trista.. :lol: :D ;-)

Aruon

  •  
  •  

#3 AdY » 09-10-2014 20:29

Plecati ca numai din cauza voastra se intampla toate.

AdY

Login sau crează cont pentru a comenta              |