STIRI Liga I Steaua nu vrea să-l dea pe Neagu

Ionut Neagu in duel cu Wayne RooneyIonut Neagu in duel cu Wayne RooneyDupă ce team managerul Cristi Munteanu a declarat că a încercat să-l readucă pe Ionuţ Neagu ca împrumut de la Steaua, managerul sportiv Ovidiu Burcă a întărit afirmaţiile colegului său din conducere, precizând că se va încerca readucerea gălăţeanului din iarnă la Oţelul. Cu toate acestea, chiar dacă nu îl folosesc, steliştii nu par dornici să-l cedeze chiar şi ca împrumut pe fotbalistul care i-a costat 620.000 de euro anul trecut.  


Ovidiu Burcă: “Neagu e un jucător pe care ni l-am dorit de când am venit aici. Ni s-a spus că Steaua se bazează pe el, dar dacă va fi posibil, îl vom aduce. E un fotbalist aflat în vederile noastre şi pe care ni-l dorim să-l avem în lot. Ar fi foarte bine pentru el, astfel ar avea mai multe meciuri în picioare, toată lumea ar avea de câștigat.”

Costel Gâlcă (antrenor Steaua): “Suntem angrenați în mai multe competiții, avem nevoie de soluții, mai ales că jucăm din trei în trei zile. În plus, chiar dacă Bourceanu va reveni pe teren cât de curând, nu uitați că el este împrumutat la Steaua.”

Ionuţ Neagu (24 de ani) este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului. Mijlocaşul la închidere s-a impus în fotbalul românesc, fiind selecţionat de 4 ori în reprezentativa de tineret a României, de 3 ori la naţionala de seniori, şi încă o dată în selecţionata U23. La Oţelul a strâns per total 123 de meciuri în toate competiţiile, marcând 3 goluri, reuşind să câştige titlul şi Supercupa în 2011!

Login sau crează cont pentru a comenta              |