STIRI Amicale Amical Oţelul - NG Măcin

Meciul se va juca pe Stadionul OtelulMeciul se va juca pe Stadionul OtelulDeşi s-a dorit disputarea  unui amical pe teren sintetic, pentru a pregăti meciul de campionat de la Chiajna cu Viitorul Constanţa, se pare că s-a renunţat la această idee momentan.

Oțelul va disputa totuşi un meci de verificare în compania formaţiei tulcene Noua Generaţie Măcin din Liga a IV-a a judeţului vecin de peste Dunăre. Partida-test se va juca la Galaţi, sâmbătă, 11 octombrie 2014, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul “Oțelul”! Intrarea spectatorilor este liberă, iar accesul suporterilor se va realiza exclusiv pe la Poarta VIP.
Conducerea şi-ar fi dorit iniţial un amical cu o echipă din Liga a II-a, maxim a III-a, numai că formaţiile respective sunt angrenate în campionatele lor, doar Liga I aflându-se în pauză, această înterupere temporară fiind prilejuită de meciurile echipei naţionale a României.
Următorul joc oficial pentru Oţelul este cel din deplasare cu Viitorul Constanţa, care se va juca pe terenul sintetic de la Chiajna, în ziua de sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 16:00 şi va fi transmis în direct de Look Plus.

Login sau crează cont pentru a comenta              |