STIRI Liga I Avdic a fost trimis la echipa a doua!

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDin lotul formaţiei gălăţene a lipsit de la antrenamente, în această săptămână, Marcel Avdic, unul dintre cei mai utilizaţi jucător în actualul sezon. Avdic a fost trimis la echipa a doua de către antrenorul Tibor Selymeş după meciul cu Steaua. Mijlocaşul are o săptămână ca termen de pedeapsă.


Faptul că Avdic a fost trimis la echipa a doua a fost confirmat de Cristian Munteanu, team-managerul FC Oţelul.
„Selymeş ne-a comunicat că l-a trimis la echipa a doua. Este decizia antrenorului şi noi nu putem interveni. Şi eu cred că Avdic a avut o atitudine neloială faţă de colegii săi la meciul cu Steaua. El va reveni după o săptămână, deci până la meciul cu Viitorul va fi în lotul primei echipe. Jucătorii trebuie să înţeleagă că e nevoie să fie ca nişte gladiatori atunci când intră pe teren. Nu contează dacă-s titulari sau nu. Chiar şi dacă intră cinci minute, trebuie să iasă cu iarbă în gură. Fără ambiţie nu putem reuşi. Pot spune şi că în momentul de faţă nu sunt restanţe financiare faţă de jucători”, a spus Cristi Munteanu.

Oţelul joacă următorul meci de campionat sâmbătă, 18 octombrie, în deplasare, cu Viitorul Constanţa.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 10-10-2014 18:20

De baiat bun ce e.
+4

Lost

  •  
  •  

#2 Aruon » 10-10-2014 18:50

Avem prea multi si prea buni jucatori de ne permitem sa trimitem cand vrem jucatori la echipa 2 sau sa-i dam afara?Alo gara!Ganditi si voi ca si asa avem lotul subtire.Sa joace cu Viitorul ca la ce lot de cacao avem e jucator de baza Avdic
−7

Aruon

  •  
  •  

#3 Denis » 10-10-2014 20:41

Un jucator precum Stoian, cu experienta putina dar care da totul pe teren e mai bun decat un Avdic cu o experienta mult mai mare dar care nu joaca nimic. Daca nu da totul poate sa-l cheme Antal, Marquinhos, Iorga, sau Cooper... tot degeaba. Important e devotamentul de care da dovada atunci cand imbraca tricoul "ros-alb-albastru."
+3

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |