STIRI Liga I “Jucătorii care primesc cartonașe roșii ar trebui penalizați drastic”

Viorel TanaseViorel TanaseNumărul mare de cartonașe roșii încasate de Oțelul a fost comentat de fostul căpitan al roș-alb-albaștrilor, Viorel Tănase, la Lider Sportiv:


“Cred că antrenorul a punctat deja lucrul acesta. Din punctul meu de vedere jucătorii sunt de vină, sunt jucători de valoare medie sau slabă. Sunt jucători care nu sunt responsabili pentru rezultatele echipei și care se gândesc doar la ei nu la echipă. Ar trebui penalizați drastic! Este un moment dificil, delicat pentru echipă, dar pe de o parte aşa se întâmplă dacă nu investești. Astea sunt rezultatele, cu jucători de ”Divizia C” și ”Divizia B” nu poți face performanță.”

Oţelul a încasat 9 cartonaşe roşii în primele 10 etape de Liga I. Acesta este un record negativ demn de “Cartea Recordurilor”, având în vedere că până la acest sezon, Oţelul a încasat doar 8 roşii în total în precedenţii doi ani de prima ligă!
Gabriel Abraham, Karol Karlik, Samoel Cojoc, Lucian Murgoci, Andrei Miron, Stefan Avdic, Serkan Ciftci, Răzvan Grădinaru şi Helder Tavares sunt cei 9 jucători care au încasat cartonaşe roşii în acest debut de campionat.
Antrenorul Tibor Selymes a declarat recent că în cazul fotbaliştilor care sunt eliminaţi în mod stupid se poate ajunge la excluderea din lot.

Tibor Selymes: "Sunt momente când iei roşu... că au mai luat şi alţii roşu, dar să fie în folosul echipei. Dacă iei roşu stupid, atunci normal că nu-mi place şi nu-mi convine şi o să se lase cu amenzi şi se poate ajunge la excluderea din lot".

Login sau crează cont pentru a comenta              |