STIRI Liga I Leca, în probe la Oţelul

Mihai-Daniel LecaMihai-Daniel LecaLa meciul amical de astăzi, disputat la Galaţi, contra celor de la AS Noua Generaţie Măcin, antrenorul Tibor Selymes a avut la dispoziţie şi doi jucători aflaţi în probe la clubul roş-alb-albastru. Dacă despre primul se ştie doar că este francez şi că joacă pe postul de fundaş central, în cazul celuilalt vă putem oferi mai multe informaţii.


Mihai Daniel Leca a evoluat ultima oară pentru Concordia Chiajna şi poate veni la Oţelul din postura de fotbalist liber de contract. El a marcat un gol superb în jocul de verificare cu cei din Măcin!
Leca (22 de ani) este un fundaş central masiv, de 1.92m, care poate acoperi şi postul de mijlocaş defensiv la nevoie. El şi-a început cariera la Concordia Chiajna, singura echipă pentru care a evoluat la profesionişti. În anul în care Oţelul lua campionatul, Leca abia era promovat la echipa mare, debutând în Liga a II-a la un meci cu CS Otopeni, în care a evoluat doar 15 minute. În acelaşi an, formaţia ilfoveană a promovat, iar Leca a devenit om de bază la Chiajna cu 59 de partide (58 ca titular!) în ultimele două sezoane de Liga I, timp în care a marcat şi un gol pe terenul Mediaşului. De remarcat este şi faptul că în această perioadă a strâns şi 7 meciuri la naţionala de tineret a României! Fotbalistul cotat la 500.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt este liber din vară, când s-a despărţit de Concordia Chiajna, fiindu-i reziliat contractul, deoarece a fost prins la mijloc în scandalul antrenorilor Şumudică şi Chirilă.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 11-10-2014 14:13

Doi se cearta si al treilea castiga! :lol: Sper sa fie pastrat!
+2

Tudor

  •  
  •  

#2 Lost » 11-10-2014 14:54

Sa semneze odata.
+2

Lost

  •  
  •  

#3 Arkan » 11-10-2014 16:12

E un jucator destul de lent, dar cu calitati, e bun la marcaj si la jocul de cap, ar fi un mare plus pentru noi, mai ales ca are timp sa creasca. Sunt convins ca profesorul Tamasanu va scoate untul din el si-i va dezvolta si viteza, pe cat posibil.
Cred ca merita tinut, e peste ceea ce avem acum!
+1

Arkan

  •  
  •  

#4 Denis » 11-10-2014 20:21

Luati-l pana nu ni-l ia altcineva. Clar avem nevoie de inca un fundas central. E tanar si are timp sa creasca.

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |