STIRI Juniori Un nou eșec acasă pentru Oțelul II

Otelul II nu se simte prea bine acasaOtelul II nu se simte prea bine acasaSpecializați pe victoriile în deplasare, jucătorii de la echipa secundă a clubului Oțelul au pierdut un nou meci pe teren propriu. În etapa a 7-a din Liga a III-a, Seria a II-a, satelitul a pierdut, 1-4 (0-2), jocul cu Înainte Modelu, echipă ce provine din județul Călărași.


Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de golgeterul echipei, Cosmin Stoian, în minutul 65. De altfel, din cele patru goluri marcate până acum de Oțelul II, trei au fost reuşite de Stoian, două în jocul de etapa precedentă cu Voința Snagov și cel cu Înainte Modelu.
Antrenorul Sorin Haraga a folosit urmâtoarea formulă de echipă: Vlasie - Marus, Gâță, Moglan, Ciurea - I.Codreanu, Constantinescu, Rusu, Stoian - Bârlădeanu, Dumitru. Au mai jucat: Vasilachi, din minutul 57 în locul lui Bârlădeanu, Stancu, începând cu minutul 70 în locul lui Constantinescu şi A.Stan din minutul 75 în locul lui Moglan.   
Etapa viitoare, sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 15:00, Oțelul II va juca pe terenul ultimei clasate, Voința Domnești, echipă fără puncte în clasament.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |