STIRI Liga I “Licenţierea se va face abia peste 6 luni”

Cristi MunteanuCristi MunteanuDupă ce administratorul special Vlad Alexandru Răpişcă şi managerul sportiv Ovidiu Burcă au încercat să liniştească suporterii în privinţa situaţiei financiare de la Oţelul, directorul executiv Remus Pascu a aruncat bomba, afirmând că echipa roş-alb-albastră ar fi în pericol să nu ia licenţa la anul. Acum a venit rândul team managerului Cristi Munteanu să explice că problemele nu sunt atât de grave...


Fostul portar de legendă a întărit spusele conducerii, cum că jucătorii sunt cu banii la zi. Există într-adevăr restanţe, faţă de jucători precum Alexandru Zaharia, Dan Popescu sau Silviu Ilie, dar acestea datează din sezonul trecut, din domnia lui Ciofoaia. Munteanu a încercat să mai explice că, de la venirea noii conduceri, lucrurile s-au schimbat în bine şi s-au primit măcar banii pentru campionatul în curs. Referitor la problema licenţei, ridicată la fileu de Pascu, team managerul spune că nu înţelege de ce s-a deschis o astfel de discuţie, având în vedere că actele pentru licenţă se vor depune abia peste luni bune.  

Cristi Munteanu: "Nu există restanţe la Oţelul din momentul când am sosit noi la echipă. Toţi jucătorii sunt cu banii la zi. Puteţi să-i întrebaţi pe fotbalişti şi să vedeţi ce vă răspund. Este adevărat că există nişte restanţe către jucătorii vechi, dar acestea datează din sezonul trecut. Singura persoană din club care vă poate da detalii referitoare la partea financiară este Vlad Răpişcă. El conduce acest club şi ştie cel mai bine ce se întâmplă. În ceea ce priveşte obţinerea licenţei nu înţeleg din ce cauză a fost deschisă această discuţie. Licenţierea va trebui făcută abia peste 6 luni."

Login sau crează cont pentru a comenta              |