STIRI Liga I Tămăşanu a scos untul din oţelari

Ionel TamasanuIonel TamasanuPrimele 10 etape ale Ligii I ne-au arătat un Oţelul vlăguit pe finalul partidelor. Acest lucru a fost posibil din cauza pregătirii fizice precare, faptului că echipa nu a mai avut un preparator în perioada Weiss şi transferurilor târzii.


În pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale, antrenorul Tibor Selymes a dorit să rezolvce exact această gravă problemă şi i-a dat mână liberă profesorului Ionel Tămăşanu, cel care s-a ocupat de pregătirea fizică a lotului campion din 2010-2011! Acesta le-a pregătit un program special oţelarilor în această perioadă, iar sâmbătă, la Chiajna, contra Viitorului, formaţia noastră ar trebui să răspundă mult mai bine la efort.
În plus, zilele acestea, antrenamentele vor avea loc pe Stadionul “Siderurgistul”, pentru ca roş-alb-albaştrii să se înveţe cu gazonul sintetic, având în vedere că sâmbătă vor juca pe teren cu iarbă artificială.

Cristi Munteanu: „Jucătorii au avut o perioadă mai neplăcută, să zicem. Profesorul Tămăşanu i-a chinuit teribil, dar asta este viaţa de fotbalist. Dacă vrei să ai rezultate trebuie să tragi tare, să fii pregătit fizic şi să poţi să faci faţă adversarilor. Noi am suferit cumplit la capitolul pregătire fizică. În minutul 60 terminam benzina şi ne rugam să se termine mai repede meciul. Această pauză a venit ca o mănuşă pentru noi. Vestea bună este că toţi jucătorii sunt apţi de joc. Dacă Dumnezeu ne fereşte de accidentări, cred că putem face lucruri frumoase. Pentru noi campionatul începe la meciul cu Viitorul. Trebuie să ne întoarcem cu 3 puncte de la Chiajna, unde se desfăşoară partida."

Login sau crează cont pentru a comenta              |