STIRI Liga I “Avdic va reveni la prima echipă, când îşi va schimba atitudinea”

Marcel Avdic (FOTO Marian Brailescu)Marcel Avdic (FOTO Marian Brailescu)În direct la Lider Sportiv, Tibor Selymeș a vorbit despre trimiterea la echipa secundă a mijlocașului german Marcel Avdic. 


Tibor Selymes: “Până își va schimba atitudinea, Marcel Avdic se va pregăti cu echipa secundă. Am vorbit cu antrenorul Sorin Haraga de la echipa a II-a, iar când se va schimba ceva va reveni. Dacă nu, să stea acolo! La echipa a doua primește program special de antrenament, nu scapă nimeni, chiar dacă nu se antrenează cu noi, trebuie să lucreze.”

Cristi Munteanu: “Antrenorul Tibor Selymes a hotărât să-l trimită pe Avdic la echipa a doua şi noi nu ne băgăm peste tehnician. El a avut un comportament neadecvat la partida cu Steaua şi va suporta consecinţele. Se va pregăti o săptămână cu echipa secundă şi apoi vom lua o hotărâre în ceea ce-l priveşte."

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 AlexCiprian » 14-10-2014 10:49

E printre ce-i mai buni de la Oţelul, şi îl goniţi şi pe ăsta, l-aţi dat afară pe Ivan Pecha, alt fundaş bun străin, care a avut meciurii destul de bune în mână..ce dracu să mai zic..să o ţine-ţi tot aşa.. :-)
+1

AlexCiprian

  •  
  •  

#2 bigsorin » 14-10-2014 12:03

Marcel Avdic, titular obisnuit al Otelului in acest inceput de sezon, a trebuit sa fie operat zilele trecute. Operatia a fost facuta deja, iar jucatorul pare sa se simta mai bine. Totusi suporterii nu trebuie sa fie ingrijorati, Marcel suferind o banala operatie de apendicita, care il va tine ceva timp departe de terenul de joc.
+1

bigsorin

  •  
  •  

#3 Aruon » 14-10-2014 18:07

Lasati,noi trimitem jucatori la echipa 2 ca ''avem un lot numeros si de calitate''.Mi-e cam sila de astfel de situatii.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |