STIRI Cupa Romaniei În Cupă, cu Pandurii, pe 30 octombrie

Cupa RomanieiCupa RomanieiFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul optimilor Cupei României la fotbal. Partida Oţelul – Pandurii Târgu Jiu se va disputa la Galaţi, joi (30 octombrie) cu începere de la ora 16.00 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Cele două echipe s-au întâlnit în campionat în etapa a 8-a, la Târgu Jiu, când Pandurii au trecut lejer de Oţelul, scor 4-0. Acum e timpul revanşei!
Meciurile din optimi se joacă într-o singură manşă, eliminatorie! În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de organizare se efectuează de către clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal între ambele echipe.
Până la meciul respectiv însă, Oţelul va juca în campionat sâmbătă, 18 octombrie 2014, ora 16.00, la Chiajna, partida cu Viitorul Constanţa şi vineri, 24 octombrie 2014, ora 18.30, la Galaţi, meciul cu Gaz Metan Mediaş. Ambele jocuri vor fi transmise de Look Plus.

Login sau crează cont pentru a comenta              |