STIRI Liga I Cristea a fost premiat de suporteri

Cristea sarbatorind al doilea gol cu RapidCristea sarbatorind al doilea gol cu RapidConform votului suporterilor, Cristian Cristea a fost desemnat drept cel mai bun jucător al lunii septembrie de la Oţelul. Cristea s-a remarcat prin cele două goluri înscrise în meciul contra Rapidului, plus pasa decisivă la golul marcat de Jula în partida cu CF Brăila din Cupa României.


Începând de luna trecută, „Dunărea Bătrână” organizează lunar un concurs pentru suporteri prin care e desemnat şi premiat cel mai bun jucător din fiecare lună în parte. La rândul lor, suporterii sunt premiaţi. Unul dintre cei care votează câştigătorul este ales prin tragere la sorţi şi primeşte două bilete la unul dintre următoarele meciuri ale Oţelului pe teren propriu. Câştigătorul lunii septembrie este Valentin Istrate.
Revenind la Cristian Cristea , este al doilea jucător al Oţelului care primeşte acest premiu, după portarul Dragoş Plopeanu pentru luna august.

Cristian Cristea: „Sunt foarte onorat că am primit acest premiu, asta înseamnă că suporterii cred în mine, i-am făcut fericiţi şi la acest meci cu Rapid, chiar a fost un meci special şi pentru mine şi mă bucur foarte mult că mi-au dat acest premiu".

VIDEO AICI !

Login sau crează cont pentru a comenta              |