STIRI Liga I “Sper să nu îmi vină rândul la cartonaș roșu”

Cristian CristeaCristian CristeaInvitat la Lider Sportiv, atacantul Cristian Cristea a vorbit despre ultimul meci al echipei gălățene, amicalul cu NG Măcin:


”Cu Noua Generație Măcin a fost un meci foarte bun, veneam după o săptămână grea în care s-a încărcat foarte mult fizic la antrenamente, iar jocul cu echipa din judeţul Tulcea ne-a permis să punem în practică ce am făcut la şedinţele de pregătire. A fost un rezultat pozitiv și un joc bun pentru ambele echipe.”   

Recent, în urma voturilor suporterilor de pe www.dunareabatrana.ro, Cristian Cristea a fost desemnat jucătorul lunii septembrie la FC Oțelul Galaţi. Iată ce a spus despre acestă distincție:
“În primul rând le mulțumesc suporterilor pentru votul acordat. Premiul de cel mai bun jucător al lunii septembrie îmi dă încredere să lucrez mai mult, să înscriu, să revin la forma mea cea mai bună.”

Despre absența sa de pe teren din ultima perioadă, Cristian Cristea a afirmat:
“Am avut o contractură musculară, m-a ținut cinci zile în afara terenului. Apoi am început antrenamentele, dar nu eram 100% apt. Acum pot să dau ce este mai bun, iar dacă domnul Selymeș îşi doreşte sper să joc cu Viitorul.”

Referitor la numărul record de cartonașe roșii încasate de Oțelul în acest sezon, Cristian Cristea a spus:
”Sper să nu îmi vină rândul la cartonaș roșu, nu e momentul să mai stau pe bară iar, deoarece îmi va fi greu să revin în formă. Unele cartonașe au fost date gratis de arbitri, iar altele meritat, din păcate pentru noi. E incredibil câte roșii s-au putut lua în atât de puţine meciuri. Încercăm să înțelegem că trebuie să fim o echipă disciplinată, să nu mai luăm cartonașe roșii, pentru că în zece e foarte greu. În fiecare săptămână lipsește cineva, ne facem rău singuri.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |