Mihai LecaMihai LecaConducerea Oţelului a anunţat că jucătorul Mihai Leca, aflat în probe la clubul gălăţean, a dat satisfacţie şi va fi păstrat în lot. El va semna în cel mai scurt timp un contract cu formaţia roş-alb-albastră, dar cu siguranţă nu va avea drept de joc sâmbătă la meciul cu Viitorul Constanţa.


Mihai Daniel Leca a evoluat ultima oară pentru Concordia Chiajna, dar este liber din vară. El a marcat deja un gol superb în jocul de verificare cu cei din Măcin, aflându-se în probe la Oţelul de mai multe zile.
Leca (22 de ani) este un fundaş central masiv, de 1.92m, care poate acoperi şi postul de mijlocaş defensiv la nevoie. El şi-a început cariera la Concordia Chiajna, singura echipă pentru care a evoluat la profesionişti. În anul în care Oţelul lua campionatul, Leca abia era promovat la echipa mare, debutând în Liga a II-a la un meci cu CS Otopeni, în care a evoluat doar 15 minute. În acelaşi an, formaţia ilfoveană a promovat, iar Leca a devenit om de bază la Chiajna cu 59 de partide (58 ca titular!) în ultimele două sezoane de Liga I, timp în care a marcat şi un gol pe terenul Mediaşului. De remarcat este şi faptul că în această perioadă a strâns şi 7 meciuri la naţionala de tineret a României! Fotbalistul cotat la 500.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt este liber din vară, când s-a despărţit de Concordia Chiajna, fiindu-i reziliat contractul, deoarece a fost prins la mijloc în scandalul antrenorilor Şumudică şi Chirilă.

Cristi Munteanu: ,,Leca va semna cu noi. El este un jucător foarte interesant pe care noi l-am urmărit atent. Este component al naţionalei de tineret şi poate evolua pe mai multe posturi. Nu puteam scăpa ocazia să îl transferăm. Din păcate, nu vom putea să-l folosim în partida cu Viitorul. Trebuie să se mai pregătească alături de noi şi probabil că la meciul cu Gaz Metan va juca."