STIRI Liga I A plecat şi Rusu

Andrei Rusu (dreapta), alaturi de fostul antrenor WeissAndrei Rusu (dreapta), alaturi de fostul antrenor WeissDupă plecarea lui Lucian Ciofoaia, cel care şi-a dat demisia acum aproape două luni, alţi doi oameni din conducere şi-au încheiat mandatul la Oţelul. Este vorba despre directorul executiv Remus Pascu şi despre şeful Departamentului de Scouting, Andrei Rusu. Atribuţiile lui Pascu au fost preluate de administratorul special Vlad Alexandru Răpişcă, cel care îi luase deja “fotoliul” lui Ciofoaia.


Cu tripleta Munteanu-Burcă-Răpişcă, Oţelul încearcă să o ia de la capăt în acest sezon, chiar dacă au trecut deja 10 etape. “Moştenirea” lăsată de Ciofoaia-Pascu-Rusu pare greu de întors în favoarea noastră, echipa roş-alb-albastră începând campionatul cu un lot slab pregătit fizic, încropit pe ultima sută de metri şi cu un antrenor care şi-a arătat din plin limitele. Să sperăm însă până la capăt că cei din actuala conducere vor reuşi redresarea corabiei gălăţene, mai ales că s-au făcut paşi importanţi în acest sens, s-au adus jucători şi un antrenor nou, iar meciul cu Viitorul Constanţa ar trebui să fie într-adevăr un moment zero pentru formaţia roş-alb-albastră în acest sezon.  

Comunicat: “FC Oțelul Galați anunță încetarea mandatului domnului Remus Pascu, Director Executiv. Atribuțiile deținute până acum de domnia sa au fost preluate de domnul Vlad Răpișcă, Administrator Special. Totodată, Clubul nostru a încheiat colaborarea cu domnul Andrei Rusu, Șeful Departamentului de Scouting.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 granata » 16-10-2014 19:32

Rusu e plecat de o luna de la club!!Debia azi au facut anuntul oficial!!

granata

  •  
  •  

#2 Aruon » 16-10-2014 19:55

Foarte bine.Speram sa ne redresam cu Munteanu,Rapisca,Bur ca.Ce performante a facut Rusu?Aadus un antrenor foarte slab,no name si niste jucatori slabi nu mediocri adunati de prin toate locurile fiind refuzati de alte echipe.Acum sper la o revigorare a Otelului

Aruon

  •  
  •  

#3 bogdanmihai » 17-10-2014 14:34

TNG-ul mai are vreo treaba cu echipa?

bogdanmihai

Login sau crează cont pentru a comenta              |