STIRI Liga I Gazon nou la Fotbal Arena Barieră (P)

Gazon artificial nou la Fotbal Arena BarieraGazon artificial nou la Fotbal Arena BarieraCei care vor să profite de vremea numai bună de fotbal din această perioadă sunt aşteptaţi la eternele partide de fotbal cu prietenii, pe cel mai nou gazon artificial din oraş. Fotbal Arena Barieră vine în întâmpinarea clienţilor cu un teren sintetic la cele mai înalte standarde calitative, covorul fiind schimbat recent şi fiind numai bun pentru minifotbal.

De asemenea începând din iarna care stă să vină, arena va fi dotată şi cu balon încălzit, făcând posibile meciurile în orice perioadă a anului!
Fotbal Arena Barieră pune la dispoziţia clienţilor un teren cu gazon artificial NOU, dotat cu nocturnă, iar facilităţile sunt dintre cele mai moderne şi cuprind o parcare încăpătoare pentru autovehicule, bar cu terasă, TV HD, vestiar şi grup sanitar cu duşuri.

Nu doar condiţiile sunt foarte bune, ci şi preţurile, care sunt următoarele:
Luni – Vineri, până la ora 18.00 – 60 de lei
Luni – Vineri, după ora 18.00 – 80 de lei
Sâmbăta şi Duminica – 60 de lei

Adresa arenei de fotbal este str. Traian, nr. 399, la ieşirea din Galaţi spre Metro, cu 100 de metri înainte de benzinăria OMV, pe partea stângă. Pentru detalii sau rezervări sunaţi la numărul de telefon 0743.467.600!

Informatii Fotbal Arena BarieraInformatii Fotbal Arena Bariera

Login sau crează cont pentru a comenta              |