STIRI Liga I LIVE: Zaharia şi Sipovic la conferinţă

Enes SipovicEnes SipovicDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta din nou în direct, de la stadion, ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 13.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de antrenorul Tibor Selymes. De asemenea, sunt invitaţi şi doi fotbalişti din lot: Alexandru Zaharia şi Enes Sipovic.

Cei trei ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa meciul care are loc sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 11 a Ligii I, când formaţia noastră va întâlni în deplasare pe Viitorul Constanţa.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din sânul echipei, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Tibor Selymes: “Eu zic că ne-am pregătit bine în cele două săptămâni. Am reuşit să aducem lotul cât de cât la nivelul fizic necesar. Am lucrat şi tactic. Sunt sigur că vom arăta altfel cu Viitorul. Avem respect faţă de adversar, dar nu ne temem de el. E o echipă tânără care joacă frumos. Sper să se vadă la acest joc şi stilul nostru. E un meci în care trebuie neapărat să facem puncte.”

Enes Sipovic: “Am avut două săptămâni la dispoziţie şi ne-am pregătit foarte bine. Sper să ne întoarcem cu 3 puncte. Dacă punem în practică ce am pregătit cred că ne vom impune. Nu luăm în calcul o înfrângere!” 

Alexandru Zaharia: “Ne-am antrenat foarte bine, am pus bazele din punct de vedere fizic. E un meci destul de greu. Trebuie să strângem puncte pentru că stăm rău în clasament. Trebuie să intrăm decişi pe teren, să ne facem datoria. Să nu le dăm nicio şansă din primul minut.”

Tibor Selymes: “Sunt mici probleme de lot, sper să mai rezolvăm din ele până la ora meciului. Sigur nu pot juca Plopeanu, Helder şi Silviu Ilie. Toţi jucătorii aveau probleme fizice, dar le-am mai redresat  cât de cât. Veţi vedea la meciurile oficiale, acolo e elocvent. Trebuie să privim jocul cu Viitorul ca pe un nou început. Nu mai avem voie să găsim scuze. Trebui să fim uniţi ca o familie şi să obţinem puncte. Dacă am lua 3 puncte în acest meci am avea un moral bun pentru viitor şi apoi putem pune probleme oricui. Îmi place 1-0, scor italian. Să nu primim gol, asta e cel mai important. Am făcut un antrenament pe teren sintetic, nu puteam face şedinţe de pregătire toată săptămâna acolo, pentru că sunt suprafeţe diferite.”   

Alexandru Zaharia: “Am fost accidentat timp de 3 săptămâni, dar am revenit. În urma acestei pauze am avut ocazia să fac multe antrenamente fizice şi să mă pun din nou pe picioare. Sper să revin la forma mea normală cât mai repede, deoarece plăcerea mea e să joc fotbal.”

Tibor Selymes: “Vreau doar ca arbitrii să fie corecţi. La meciul cu Steaua centralul ne-a liniştit din primele minute. La ultimele două partide am avut eliminaţi pe nedrept. Nu e doar vina noastră, mai e şi arbitrajul un factor.”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Login sau crează cont pentru a comenta              |