STIRI Liga I “Să nu le dăm nicio şansă!”

Alexandru Zaharia vrea cele 3 puncte cu orice pretAlexandru Zaharia vrea cele 3 puncte cu orice pretOţelul joacă mâine, de la ora 16.00, pe terenul Viitorului Constanţa, într-un meci capital pentru redresarea formaţiei gălăţene. Jucătorii Alexandru Zaharia şi Enes Sipovic îşi doresc un nou început pentru echipa pe care o reprezintă şi afirmă că înfrângerea nu este o opţiune. Iată ce au declarat cei doi despre meciul de sâmbătă:


Enes Sipovic: “Am avut două săptămâni la dispoziţie şi ne-am pregătit foarte bine. Sper să ne întoarcem cu 3 puncte. Dacă punem în practică ce am pregătit cred că ne vom impune. Nu luăm în calcul o înfrângere!”  

Alexandru Zaharia: “Ne-am antrenat foarte bine, am pus bazele din punct de vedere fizic. E un meci destul de greu. Trebuie să strângem puncte pentru că stăm rău în clasament. Trebuie să intrăm decişi pe teren, să ne facem datoria. Să nu le dăm nicio şansă din primul minut. Am fost accidentat timp de 3 săptămâni, dar am revenit. În urma acestei pauze am avut ocazia să fac multe antrenamente fizice şi să mă pun din nou pe picioare. Sper să revin la forma mea normală cât mai repede, deoarece plăcerea mea e să joc fotbal.”  

Login sau crează cont pentru a comenta              |