STIRI Liga I Absenţe importante cu Viitorul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul joacă în deplasare sâmbătă, de la ora 16.00, pe terenul sintetic din Chiajna, cu Viitorul Constanţa. Antrenorul Tibor Selymes are destule probleme de lot, dar va încerca să găsească cele mai bune soluţii pentru ca echipa noastră să reuşească în sfârşit să-şi revină în acest sezon de Liga I.


Portarul Dragoş Plopeanu şi mijlocaşul Silviu Ilie vor lipsi cu siguranţă din cauza accidentărilor pe care le-au suferit de ceva vreme, în timp ce nici portughezul Helder Tavares nu poate fi trecut pe foaia de joc, având de ispăşit o suspendare de o etapă, pentru cartonaşul roşu încasat runda trecută cu Steaua.
De asemenea, va lipsi Marcel Avdic, operat de apendicită, după ce oricum fusese trimis la echipa a doua, în timp ce Mihai Leca nu va prinde lotul, el fiind cea mai nouă achiziţie a clubului nostru şi trebuind să se obişnuiască mai întâi cu noii săi colegi.
Doi dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, Florin Cernat şi Emil Jula, au suferit acidentări minore, dar cu siguranţă vor fi pe teren cu Viitorul.
Oţelarii s-au pregătit intens în pauza prilejuită de meciurile naţionalei sub comanda preparatorului fizic Ionel Tămăşanu, iar antrenorul Tibor Selymes speră că elevii săi au altă capacitate de efort acum şi că vor rezista să ţină ritmul timp de 90 de minute nu ca până acum.

Tibor Selymes: “Sunt mici probleme de lot, sper să mai rezolvăm din ele până la ora meciului. Sigur nu pot juca Plopeanu, Helder şi Silviu Ilie. Toţi jucătorii aveau probleme fizice, dar le-am mai redresat  cât de cât. Veţi vedea la meciurile oficiale, acolo e elocvent. Nu ne vom putea baza la meciul de sâmbătă pe Avdic pe care l-am trimis la echipa a doua. Mihai Leca se pregăteşte cu noi şi va semna zilele acestea. Nu intră în vederile mele pentru meciul cu Viitorul.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |