STIRI Liga I “Determinarea va face diferenţa la meciul cu Viitorul”

Cristian CristeaCristian CristeaInvitat la Lider Sportiv, atacantul Cristian Cristea a prefațat următorul meci al Oţelului, cel cu Viitorul, de la Chiajna:


“Nici un meci nu seamănă cu altul, cei de la Viitorul au moral pozitiv după ce au câștigat cu Astra. Cred că suntem două echipe de același nivel, o să facă diferența determinarea, cel care va dori mai mult să câștige. După perioada foarte bună de pregătire mergem acolo foarte pozitivi cu gândul de a câștiga meciul. Mă bucur că am marcat în amicalul cu Noua Generație Măcin, nu am mai jucat de două săptămâni, trebuie să te bucuri de fiecare reușită, de orice lucru pozitiv. Am plecat cu regret și dezamăgit de la Viitorul Constanța, am mare dorință de a înscrie contra lor.”

În etapa a XI-a din Liga I, FC Oțelul Galaţi va juca sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 16.00, la Chiajna, cu Viitorul Constanţa.

www.sportgalati.com

Un alt jucător al echipei noastre, George Miron, a afirmat că oţelarii nu ar avea scuze dacă ar pierde şi cu Viitorul: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Viitorul este o formaţie cu joc combinativ care pune multe probleme adversarilor. Noi trebuie să greşim cât mai puţin şi să speculăm orice greşeală a adversarilor. Trebuie să câştigăm această partidă pentru că avem mare nevoie de puncte. Promit să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă ca echipa mea să nu primească gol. Nu am avea absolut nicio scuză dacă am pierde. Suntem pregătiţi mai bine acum şi sper să obţinem cele trei puncte acolo.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |