STIRI Liga I ARUNCAȚI PROSOPUL!

sursa foto: facebook FC Viitorulsursa foto: facebook FC ViitorulFC Viitorul Constanţa – Oțelul Galați 3-0(2-0)
Cinci înfrângeri consecutive, 12 goluri primite și zero marcate, au făcut ca Oțelul să arate ca un pugilist groggy, pe care doar inerția îl mai ține în picioare. Sub ce formă ar trebui să se prezinte prosopul aruncat  pe podeaua ringului, este greu de spus.

Declarațiile războinice din zilele dinaintea partidei nu și-au avut un corespondent și în teren. Jocul echipei a fost timid, timorat și croit pentru a împiedica atacurile gazdelor, nu pentru a crea pericol la poarta adversă, semn că și Selymes e conștient de vulnerabilitatea mare a defensivei.
A rezultat o primă jumătate de oră echilibrată, marcată prin doar câte o ocazie la fiecare poartă. În minutul 23, Iulian Popa a trimis un șut bun, din unghi, respins cu dificultate de Buzbuchi. În replică, Benzar a trimis puternic de la 20 de metri, Hotoboc reușind să respingă fără prea mari probleme.
Mirajul disputei echilibrate a fost rupt de central, care, cum se putea altfel, l-a eliminat gratuit pe Stelian Cucu și a acordat lovitură de pedeapsă foarte ușor, pentru un contact banal cu Mitrea. Acelaşi Mitrea a înscris, iar căderea echipei noastră a fost instantanee(32’).
Veniți să facă un joc defensiv și să contraatace, oțelarii nu au mai reușit decât să se cantoneze în defensivă, în speranța că nu vor mai primi gol până la pauză. Le-a reușit doar până în prelungiri, atunci când Bonilla a trimis nestingherit din 5-6 metri, după o greșeală a lui George Miron(45+1’).
Nici partea secundă nu a adus nimic nou, gazdele profitând de omul în plus și de avantajul de pe tabelă pentru a lansa câteva contre periculoase. Una dintre ele s-a soldat cu golul trei. În minutul 72, Bonilla a realizat dubla după ce oaspeții au scăpat 3 contra 2, atacantul celor de la Viitorul trimițând în poarta goală de la 4-5 metri.
Și cum la clubul sărac nici jucătorii nu trag, bomboana de pe colivă a fost pusă de accidentarea gravă a lui Alexandru Zaharia, după o intrare dură a unui adversar(75’). Cum antrenorul oțelarilor efectuase deja toate schimbările, Oțelul a evoluat în 9 jucători până la final, fără să mai fie nevoie de ajutorul centralului.
S-a terminat 3-0, iar situația a devenit critică pentru clubul nostru. Cum urmează partide și mai dificile, se prefigurează o toamnă foarte rece și tristă...

VIITORUL CONSTANŢA – OŢELUL GALAŢI 3-0 (2-0)
Liga I – Etapa 11
Stadion „Concordia” Chiajna – Spectatori 150
Au marcat: Mitrea 33’ – pen. şi Bonilla 45+1’, 70’
Cartonaşe galbene: Cucu 19’ şi 32’, Cojoc 24’, Jula 32’, Brigido 51’, Murgoci 58’ / Benzar 16’, Ţîru 27’, Fl. Tănase 43’, Daminuţă 48’, Nikolov 68’, Neacşa 81’
Cartonaş roşu: Cucu 32’
Viitorul: Buzbuchi - Manea, Mamele, Ţîru, Mitrea - Andelkovic (69’ Şeroni), Daminuţă (51’ Nikolov), Mitriţă, Fl. Tănase (55’ Neacşa), Benzar - Bonilla. Antrenor: Gheorghe Hagi
Oţelul: Hotoboc – Cojoc (46’ Murgoci), Miron, Sipovic, Popescu - Brigido (54’ Grădinaru), Cucu, Karlik, Cernat, Popa - Jula (63’ Zaharia). Antrenor: Tibor Selymes
Arbitri: Sebastian Colţescu - Mircea Grigoriu şi Bogdan Velicu - Iulian Călin

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 19-10-2014 10:16

arbitru clar a tras cu viitorul dar jocul echipei este total dezamagitor din 7 pase 2 sunt la portar sigurul care duce mingea in fata e cernat in rest eu personal in afara de cernat ,zaharia si poate inca unul omis as schimba toata echipa nu avem nevoie de 29 de purtatori de tricouri avem nv de 18-20 de fotbalisti care sa castige meciul sa facem puncte un grup mai restrans platiti mai bine si sa faca treaba nu multi si prosti putini dar buni

bigsorin

  •  
  •  

#2 Lost » 19-10-2014 10:42

sa le fie rusine...
+1

Lost

  •  
  •  

#3 giu » 19-10-2014 13:02

Ce-am ajuns sa traim ! Cata dezamagire !

giu

  •  
  •  

#4 cameleon » 19-10-2014 16:01

Tactica iti face 70% din meci.
Cand vii cu o orientare defensiva, la ce poti spera, in conditiile in care nu ai in fata jucatori percutanti, pe viteza, care sa-ti faca contraatacuri?
Joaca mai Selymes pe atac, cu doi atacanti, cu linia de fund sus.... Ai jucatori inalti, arunca mingii in careu la lovituri libere, incearca sa faci presiune mereu pe apararile adverse, degeaba faci presing sus daca mingiile recuperate nu se duc in fata ci ajung la fundasi, inapoi.
Nu ai atacanti de viteza, baga mijlocasi ofensivi, ca Cernat degeaba are mingea daca nu are cui s-o dea pe culoar...

cameleon

  •  
  •  

#5 cameleon » 19-10-2014 16:06

Crezi ca e vreo mare diferenta intre 0-1, daca se termina asa si 0-3 cat s-a terminat? Putea sa fie si 0-5, si 2-7 ca anul trecut la Cluj, infrangerea e infrangere si in clasament tot 0 puncte se pun.
Ataca, ce dracu ai de pierdut? Sau nu stii?

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |