STIRI Juniori Oțelul II a remizat pe terenul ultimei clasate

Mihai AdascaliteiMihai AdascaliteiEchipa satelit a clubului Oțelul a remizat. 1-1, pe terenul ultimei clasate din serie. Viitorul Domnești, deși la pauză a condus cu 1-0.


Oțelul II Galaţi a deschis scorul în minutul 10 prin Mihai Adăscăliţei, care a receptat o minge respinsă de apărarea adversă şi a şutat elegant din demivoleu, de la 17 metri. Egalarea a venit însă în repriza a doua. În minutul 65, formaţia gazdă a înscris dintr-un penalty generat de o intrare a lui Andrei Marus, care a şi fost eliminat.

Oțelul II: Vlasie – Marus, R. Codreanu, Răgălie, Ciurea – Dajbog (70’ Stancu), Moglan – Adăscăliței (46’ Dumitru; 86’ Vasilachi), Stoian, Rusu – Bârlădeanu (90’ I. Constantinescu). Antrenor: Sorin Haraga

Cu opt puncte în opt jocuri, Oțelul II Galaţi este pe locul 11 în serie cu două victorii, două remize, patru înfrângeri, golaveraj 5-11. Etapa viitoare satelitul va juca pe teren propriu sâmbăta viitoare, 25 octombrie, de la ora 15:00, la Baza Sportivă Zoltan David (Stadionul “Ancora”) din Galaţi, cu viceliderul seriei CS Tunari.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |