STIRI Liga I Incertitudine la echipa de fete

Echipa de fotbal feminin ar putea pieri la numai un an de la infiintareEchipa de fotbal feminin ar putea pieri la numai un an de la infiintareDupă ce şi-a luat catrafusele şi a plecat după groparul Ciofoaia, fostul director executiv Remus Pascu a vorbit despre motivele care au dus la despărţirea de Oţelul. El a declarat că echipa de fotbal feminin este în prag de desfiinţare, deoarece acţionariatul nu mai doreşte să susţină financiar această ramură a clubului.
De fapt, actualii conducători îl delegaseră pe Pascu să găsească altă sursă de finanţare pentru echipa de fete, deoarece aceasta consuma resurse de la bugetul şi-aşa şubrezit al Oţelului. Cum Pascu nu a fost în stare să găsească o alternativă, ba mai mult a aruncat în presă câteva bombe referitoare la viitorul sumbru al clubului, a fost pus pe liber de administratorul special Vlad Alexandru Răpişcă.
Echipa de fotbal feminin a FC Oţelul Galaţi se bate la promovare, urmând să aibă un meci decisiv cu principala contracandidată, Navobi Iaşi, pe 26 octombrie.

Remus Pascu: "Unul dintre motivele plecării este faptul că echipa de fete nu mai face parte din planurile actualului management. Este unul dintre motivele importante. Echipa de fete a demonstrat că este un proiect viabil, care aduce plăcere, bucuria de a face sport şi, nu în ultimul rând, performanţă. Nu ştiu care sunt opţiunile şi perspectivele. Am luptat din toată puterea şi cu toată convingerea ca echipa de fete să fie păstrată."

Login sau crează cont pentru a comenta              |