STIRI Liga I Alegerile prezidenţiale au schimbat data la Petrolul – Oţelul

Petrolul Ploiesti - Otelul (foto arhiva)Petrolul Ploiesti - Otelul (foto arhiva)Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal să reprogrameze meciurile din runda cu numărul 13, astfel încât nicio partidă să nu se dispute pe data de 2 noiembrie, când are loc primul tur al alegerilor prezidenţiale în România. Cum meciul Petrolul Ploieşti – Oţelul urma să aibă loc exact în acea zi, LPF a modificat ziua de disputare a jocului respectiv. Partida se va juca acum luni, 3 noiembrie, cu începere de la ora 18.30, fiind transmisă de LOOK Plus.


Apoi, în etapa a 14-a, Oţelul joacă pe propriul teren cu Astra Giurgiu, sâmbătă, 09.11.2014, de la ora 18.00, meciul fiind transmis de asemenea pe LOOK Plus.
Până atunci însă, formaţia noastră are două meciuri pe propriul teren! Primul, în campionat, cu Gaz Metan Mediaş, în ziua de vineri, 24 octombrie, de la 18.30 (LOOK Plus). Al doilea, în optimile de finală ale Cupei României, când formaţia noastră va întâlni la Galaţi pe Pandurii Târgu Jiu, în data de 30 octombrie de la ora 16.00 (Digisport). 

Login sau crează cont pentru a comenta              |