STIRI Liga I Vali Ștefan vrea să înființeze un club al foștilor fotbaliști

Vali Stefan in tricoul Otelului contra celor de la FCM BacauVali Stefan in tricoul Otelului contra celor de la FCM BacauLa Lider Sportiv, fostul căpitan legendar al Oțelului, Vali Ștefan, a anunțat înființarea unui club al foștilor fotbaliști:

“De două-trei luni, împreună cu domnul Igor Pârvu și alți foști colaboratori, vrem să înființăm un club al foștilor fotbaliști din Galați. Oameni de fotbal, nu numai de la Oțelul, ci din toate nivelurile fotbalului gălățean. Oricine va fi dispus să intre în acest club este binevenit. Scopul este de a aduce în prim plan valorile fotbalului gălățean care au fost lăsate deoparte și date uitării. Sper să îi facem pe suporteri să îi recunoască și să readucem la suprafață pe cei care au pus umărul la susținerea și ridicarea fotbalului gălățean și menținerea lui în prim plan.”  

Noua echipă nu are deocamdată un nume stabilit, dar conform lui Vali Ștefan, cel mai probabil se va numi FC Galați: “Noi suntem interesați de a ne întâlni de cât mai multe ori, de a avea posibilitatea, în cazul problemelor, de a ajuta cu ceva financiar, din contribuții lunare. Totul va fi transparent, vom avea președinte, vicepreședinte și membri fondatori.  După ce va lua ființă vom colabora cu alte cluburi din România și străinătate. Nu am stabilit deocmadată denumirea clubului, probabil se va numi FC Galați. Vom găsi adversari cu care vom juca, pentru ca fostele glorii să revină în prim plan.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 21-10-2014 09:19

o idee ce merita salutata si de ce nu , poate va avea impact si asupra echipei actuale ... :eek:

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |