STIRI Liga I Conferinţă extraordinară la Oţelul pe tema arbitrajelor

Otelul declara razboi arbitrilorOtelul declara razboi arbitrilorDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta din nou în direct, de la stadion, ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 12.00!

La întâlnirea cu jurnaliştii vor răspunde prezent cei din conducerea administrativă a clubului, mai exact administratorul special Vlad Alexandru Răpişcă, managerul sportiv Ovidiu Burcă şi team managerul Cristi Munteanu. Tema acestei conferinţe extraordinare are legătură strânsă cu arbitrajele de care a avut parte formaţia noastră în ultima vreme, Oţelul fiind singura echipă din istoria Ligii I care a încasat 10 cartonaşe roşii în doar 11 etape!

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din sânul echipei, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Vlad Alexandru Răpişcă: “Încercăm să tragem un semnal de alarmă vizavi de anumite arbitraje care din punctul nostru de vedere sunt în defavoarea noastră. Asta nu înseamnă că trebuie absolvite greşelile jucătorilor noştri, dar e foarte greu pentru antrenorul Selymes în condiţiile în care jucăm în 10 oameni aproape un meci întreg, cum a fost în ultimele două etape. Mai mult, Zaharia a fost accidentat grav, fără să fie luate măsuri. Aş dori să fim susţinuţi în acest demers al nostru! Dacă e să pierdem, să pierdem pe greşelile noastre, nu pe ale arbitrilor. Au fost două cartonaşe galbene foarte uşor acordate lui Tavares cu Steaua după nici 20 de minute de joc, iar la Viitorul eliminare la un corner. N-am mai văzut nicăieri aşa ceva, mingea nici măcar nu era în joc. Aceste confruntări fizice la loviturile de colţ, în orice campionat, sunt oprite înainte de executare, nu penalty şi eliminare cum s-a întâmplat la noi. Plus galben pentru Emil Jula care doar îl atenţionase pe arbitru că mingea nici măcar nu fusese repusă în joc. În minutul 70 a fost fault din spate la Zaharia, nici măcar lovitură liberă nu a dat, iar acum un jucător de bază pentru noi este suspect de ruptură de ligamente.”

Cristi Munteanu: “Nu cred că e o întâmplare că au primit 10 cartonaşe roşii 10 jucători diferiţi de la noi. Scuza arbitrilor e că există circumstanţe. La orice corner sunt circumstanţe de penalty. Probabil nu se uită în Franţa, Anglia, Italia, unde se dau adevărate lupte la fazele fixe. Fotbalul e un sport de contact, nu suntem la volei. Nu scuzăm prin asta jocul nostru, dar vrem ca arbitri să fie corecţi. O să dăm comandă de şorturi cu buzunare pentru jucătorii noştri, ca să stea cu mâinile în buzunare la fazele fixe. Probabil nu mai suntem doriţi în Liga 1! Nu putem face o analiză pertinentă asupra jucătorilor în condiţiile în care jucăm mai mereu în 10.”

Ovidiu Burcă: “Cam astea sunt nemulţumirile noastre. Vrem să tragem un semnal de alarmă vazând ce arbitraje am avut în ultima vreme. Marea mea supărare este că încercăm să facem tot felul de strategii, iar când ne dorim să arate echipa mai bine, echilibrul este rupt imediat de arbitri. E frustrant că suntem împiedicaţi să progresăm cu proiectul nostru.“

Cristi Munteanu: “Ieri am făcut şi o plângere oficială, prin intermediul d-lui Anghelinei, în care am contestat ultimele trei eliminări. Nu în ultimul rând am citit o statistică: Oţelul se află în top din punct de vedere al suporterilor. Se află pe un frumos loc 5, le mulţumim şi sper să creadă în continuare în noi, pentru că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i face fericiţi. La Viitorul Constanţa când am văzut ce penalty s-a dat îmi venea să cer scoaterea echipei de pe teren. Nu şuntem la şah sau volei aici! În prima etapă, acelaşi Colţescu a defavorizat Oţelul la Dinamo. Avem o tradiţie de 50 de ani aici, nu putem să le mai permitem să-şi bată joc de noi! Oţelul e un nume şi trebuie respectat ca atare.”

Vlad Alexandru Răpişcă: “Nu ne interesează delegările, vrem doar arbitraje corecte. Avem nevoie de agresivitate în joc acum, dar cu eliminări de genul ăsta e greu să mai mobilizezi echipa. Nici fotbaliştii nu mai înţeleg nimic! Poate vom ajunge să scoatem şi echipa de pe teren, dacă e necesar să tragem un semnal de alarmă. Nu ne ascundem în spatele greşelilor de arbitraj, dar trebuie să fim lăsaţi să jucăm pentru a ne schimba poziţia din clasament.”

Ovidiu Burcă: “N-am primit niciodată cartonaş galben cum a primit Cucu în toată cariera mea, în toate campionatele în care am jucat! Trageri de tricou şi ţineri sunt în fiecare campionat la fazele fixe. Cucu a avut o poziţie proastă faţă de adversar. I-a dat posibilitatea lui Colţescu să fluiere, dar nu cred că merita al doilea galben pentru aşa ceva! Toată lumea vede Oţelul Galaţi ca victimă sigură, toată lumea îşi face calcule cu noi, dar arbitri nu trebuie să facă după interesele altora. Oţelul nu e batjocura altora!”

Vlad Alexandru Răpişcă: “Am văzut că şi Nicolae Rainea a ieşit în presă şi a declarat că nu a mai văzut aşa ceva. Domnul Rainea chiar are o poziţie avizată în acest caz. Dacă vom fi furaţi în continuare, vom lua măsuri. N-au voie să greşească intenţionat împotriva noastră. E bătaie de joc la adresa clubului şi la adresa noastră. E o ruşine ce se întâmplă! Nu s-a dat nici fault la Zaharia, iar băiatul are cariera în pericol acum.”

Cristi Munteanu: “Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor trebuie să se sesizeze şi să facă o şedinţă de urgenţă pentru a analiza situaţia noastră.”

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 21-10-2014 11:47

Conferinta asta e un semn de normalitate. Jegurile de la CCA sunt, in schimb, fix asta, niste jeguri ordinare. Se vor intalni, vor servi masa, probabil si isi vor vedea mai departe de treburi.

In momente din astea iti doresti ca politia sa nu fi reusit sa-l salveze pe Coltescu, poate daca sarea ne scutea de niste nervi.

Ciprica

  •  
  •  

#2 Tudor » 21-10-2014 13:40

Asa este, jucatorii fac greseli, dar arbitrii sunt de tot rasul! Niste panarame care asculta cel mai probabil de niste comenzi. Sa fie Chivorchian scarba din spate?

Tudor

  •  
  •  

#3 ADYtza74 » 21-10-2014 19:06

Chivorchian nu cumva a fost la Pinalty ,ca dragostili nu se uita si uite asa politic duios la vale ne ducem.

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |