STIRI Liga I “Poate vom ajunge să scoatem echipa de pe teren”

Vlad Alexandru Rapisca - administrator special OtelulVlad Alexandru Rapisca - administrator special OtelulAdministratorul special Vlad Alexandru Răpişcă a comentat problema arbitrajelor de care a avut parte Oţelul în ultima vreme. Oficialul gălăţean este siderat de felul în care adversarele oţelarilor primesc cadouri de la centrali. El a explicat că Zaharia are cariera în pericol din cauza unei noi accidentări, la o fază la care nu a primit nici fault, deşi fusese atacat din spate!

Răpişcă s-a săturat de bătaia de joc la adresa clubului roş-alb-albastru şi ameninţă că s-ar putea ajunge la scoaterea echipei de pe teren, dacă astfel de prestaţii jenante ale arbitrilor se vor mai repeta vreodată. Administarorul special a amintit şi de declaraţia fostului mare arbitru Nicolae Rainea care a afirmat că ar putea renunţa la titlul onorific de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cauza arbitrajelor pe faţă împotriva Oţelului.

Vlad Alexandru Răpişcă: “Încercăm să tragem un semnal de alarmă vizavi de anumite arbitraje care din punctul nostru de vedere sunt în defavoarea noastră. Asta nu înseamnă că trebuie absolvite greşelile jucătorilor noştri, dar e foarte greu pentru antrenorul Selymes în condiţiile în care jucăm în 10 oameni aproape un meci întreg, cum a fost în ultimele două etape. Mai mult, Zaharia a fost accidentat grav, fără să fie luate măsuri. Aş dori să fim susţinuţi în acest demers al nostru! Dacă e să pierdem, să pierdem pe greşelile noastre, nu pe ale arbitrilor. Au fost două cartonaşe galbene foarte uşor acordate lui Tavares cu Steaua după nici 20 de minute de joc, iar la Viitorul eliminare la un corner. N-am mai văzut nicăieri aşa ceva, mingea nici măcar nu era în joc. Aceste confruntări fizice la loviturile de colţ, în orice campionat, sunt oprite înainte de executare, nu penalty şi eliminare cum s-a întâmplat la noi. Plus galben pentru Emil Jula care doar îl atenţionase pe arbitru că mingea nici măcar nu fusese repusă în joc. În minutul 70 a fost fault din spate la Zaharia, nici măcar lovitură liberă nu a dat, iar acum un jucător de bază pentru noi este suspect de ruptură de ligamente. Nu ne interesează delegările, vrem doar arbitraje corecte. Avem nevoie de agresivitate în joc acum, dar cu eliminări de genul ăsta e greu să mai mobilizezi echipa. Nici fotbaliştii nu mai înţeleg nimic! Poate vom ajunge să scoatem şi echipa de pe teren, dacă e necesar să tragem un semnal de alarmă. Nu ne ascundem în spatele greşelilor de arbitraj, dar trebuie să fim lăsaţi să jucăm pentru a ne schimba poziţia din clasament. Am văzut că şi Nicolae Rainea a ieşit în presă şi a declarat că nu a mai văzut aşa ceva. Domnul Rainea chiar are o poziţie avizată în acest caz. Dacă vom fi furaţi în continuare, vom lua măsuri. N-au voie să greşească intenţionat împotriva noastră. E bătaie de joc la adresa clubului şi la adresa noastră. E o ruşine ce se întâmplă! Nu s-a dat nici fault la Zaharia, iar băiatul are cariera în pericol acum.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ADYtza74 » 21-10-2014 19:11

Poate un impuls de la primar ,o intalnire privata cu jucatorii , ca nici pe vremea conducerii sale nu erau numai zile-luni bune , ar fi ok!

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |