STIRI Liga I “Probabil nu mai suntem doriţi în Liga 1!”

Cristi Munteanu vrea dreptate pentru OtelulCristi Munteanu vrea dreptate pentru OtelulExtrem de nervos din cauza arbitrajelor părtinitoare, team managerul Cristi Munteanu afirmă că nu mai crede în coincidenţe şi că probabil se face tot posibilul ca Oţelul să nu mai rămână în Liga 1.

El a dat exemple din campionatele vestice acolo unde fotbaliştii sunt lăsaţi să joace şi a precizat că fotbalul e un sport de contact spre deosebire de şah sau volei. Munteanu a afirmat că cei din conducerea clubului au trimis un nou memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor şi cere o analiză urgentă a arbitrajelor din ultima perioadă de la meciurile Oţelului. El a întărit spusele administratorului special Răpişcă care declarase că se poate ajunge până la scoaterea echipei de pe teren. Team managerul este de părere că există o conspiraţie împotriva Oţelului, dar spune că nu se va mai accepta bătaia de joc, mai ales faţă de un club cu o tradiţie de 50 de ani!  

Cristi Munteanu: “Nu cred că e o întâmplare că au primit 10 cartonaşe roşii 10 jucători diferiţi de la noi. Scuza arbitrilor e că există circumstanţe. La orice corner sunt circumstanţe de penalty. Probabil nu se uită în Franţa, Anglia, Italia, unde se dau adevărate lupte la fazele fixe. Fotbalul e un sport de contact, nu suntem la volei. Nu scuzăm prin asta jocul nostru, dar vrem ca arbitrii să fie corecţi. O să dăm comandă de şorturi cu buzunare pentru jucătorii noştri, ca să stea cu mâinile în buzunare la fazele fixe. Probabil nu mai suntem doriţi în Liga 1! Nu putem face o analiză pertinentă asupra jucătorilor în condiţiile în care jucăm mai mereu în 10. Ieri am făcut şi o plângere oficială, prin intermediul d-lui Anghelinei, în care am contestat ultimele trei eliminări. Nu în ultimul rând am citit o statistică: Oţelul se află în top din punct de vedere al suporterilor. Se află pe un frumos loc 5, le mulţumim şi sper să creadă în continuare în noi, pentru că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i face fericiţi. La Viitorul Constanţa când am văzut ce penalty s-a dat îmi venea să cer scoaterea echipei de pe teren. Nu şuntem la şah sau volei aici! În prima etapă, acelaşi Colţescu a defavorizat Oţelul la Dinamo. Avem o tradiţie de 50 de ani aici, nu putem să le mai permitem să-şi bată joc de noi! Oţelul e un nume şi trebuie respectat ca atare. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor trebuie să se sesizeze şi să facă o şedinţă de urgenţă pentru a analiza situaţia noastră.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 21-10-2014 18:10

Le stam la multi in gat de cand am iesit Campioni! Mai ales frustatilor de stelisti - ma refer nu la echipa Steaua si suporterilor ei obisnuiti, ci la toti oamenii influenti din fotbal si nu numai care cunosc o singura echipa campioana!
Eu voi crede pana in ultima clipa ca ne vom salva, spre nemultumirea multora! Acum incearca sa ne infunde cu arbitrii! Noi suporterii adevarati, nu cei de rezultat, ar trebui sa fim alaturi de baieti, sa-i incurajam in continuare! Pentru meciul cu Gazul precis se intreaba cate minute vor fi in 11 jucatori de camp! Daca vom avea un om in minus si in meciul urmator, ar trebui sa sarim gardul sa-i linsam pe arbitri cu toate consecintele ce vor apare ulterior! FORTZA OTELUL!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |