Eroare
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
STIRI Liga I “Oţelul nu e batjocura altora!”

Ovidiu Burca (FOTO Marian Brailescu)Ovidiu Burca (FOTO Marian Brailescu)Managerul sportiv Ovidiu Burcă era la fel de mirat ca şi colegii săi cu privire la felul în care arbitrii din Liga 1 conduc meciurile Oţelului. Fostul fundaş a explicat că în toată cariera sa, în orice campionat ar fi jucat, nu a văzut niciodată un central care să acorde al doilea cartonaş galben pentru faza la care a fost eliminat Stelian Cucu.


Burcă este de părere că toată lumea vede acum Oţelul ca pe o victimă sigură, iar din acest motiv arbitrilor li se pare normal să ne conducă în acest hal, în interesul celorlalte echipe. Oficialul a mai afirmat că în acest mod clubul Oţelul vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la ce se întâmplă în arbitrajul românesc. Burcă a mai precizat că degeaba se încearcă implementarea de noi strategii la echipă, dacă proiectul este împiedicat mereu de factori externi precum centralii meciurilor.

Ovidiu Burcă: “N-am primit cartonaş galben cum a primit Cucu în toată cariera mea, în toate campionatele în care am jucat! Trageri de tricou şi ţineri sunt în fiecare campionat la fazele fixe. Cucu a avut o poziţie proastă faţă de adversar. I-a dat posibilitatea lui Colţescu să fluiere, dar nu cred că merita al doilea galben pentru aşa ceva! Toată lumea vede Oţelul Galaţi ca victimă sigură, toată lumea îşi face calcule cu noi, dar arbitrii nu trebuie să facă după interesele altora. Oţelul nu e batjocura altora! Cam astea sunt nemulţumirile noastre. Vrem să tragem un semnal de alarmă vazând ce arbitraje am avut în ultima vreme. Marea mea supărare este că încercăm să facem tot felul de strategii, iar când ne dorim să arate echipa mai bine, echilibrul este rupt imediat de arbitri. E frustrant că suntem împiedicaţi să progresăm cu proiectul nostru.“

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Laguna GT » 21-10-2014 18:21

De asta Otelul nu mai castiga nimic. Problemele sunt in alta parte; una dintre probleme este chiar "materialul de concurs". Cand nu ai cu cine sa faci ceva de calitate, de unde pretentii?

Laguna GT

Login sau crează cont pentru a comenta              |