STIRI Liga I Zaha stă trei săptămâni în ghips

Alexandru ZahariaAlexandru ZahariaAlexandru Zaharia va avea piciorul stâng imobilizat în ghips pe o perioadă de 3 săptămâni, după ce a fost lovit mişeleşte de un jucător al Viitorului, la o fază la care nu s-a acordat nici măcar lovitură liberă. Mijlocaşul nostru de bandă a efectuat un RMN, iar verdictul primit a fost acela de entorsă la genunchi. Vestea este totuşi una bună, deoarece iniţial s-a crezut că jucătorul roş-alb-albastru a suferit o nouă ruptură a ligamentelor, ceea ce l-ar fi scos din circuit luni bune.


Alexandru Zahariaa fost transferat de Oțelul din decembrie 2012, dar s-a accidentat grav în cantonamentul desfășurat în Spania şi a stat pe tuşă 6 luni. A revenit în august 2013, dar s-a accidentat la primul joc la “satelit” şi a fost nevoit să mai ia o pauză de aproximativ 3 luni. A debutat abia în meciul cu Corona Braşov din decembrie 2013. El a intrat în minutul 84 al jocului respectiv, marcând golul victoriei la numai un minut distanţă! De atunci a jucat alte 22 de meciuri pentru Oţelul şi a mai marcat trei goluri la fel de frumoase. Alexandru Zaharia a mai jucat pentru Juventus Bucureşti şi CS Turnu Severin, fiind cumpărat de Oţelul contra sumei de 100.000 de euro.

Vlad Alexandru Răpişcă: “Zaharia a fost accidentat grav, fără să fie luate măsuri. În minutul 70 a fost fault din spate la Zaharia, nici măcar lovitură liberă nu a dat arbitrul Colţescu, iar acum un jucător de bază pentru noi va lipsi destul de mult. E bătaie de joc la adresa clubului şi la adresa noastră. E o ruşine ce se întâmplă! Nu s-a dat nici fault la Zaharia, iar băiatul putea avea cariera în pericol acum.”

Tibor Selymes: “Toată lumea m-a sunat după meciul de sâmbătă cu Viitorul să-mi spună că a fost un arbitraj ca pe vremea lui Ceauşescu! În plus nu ni s-au dat câteva faulturi. Zaharia am înțeles era suspect de ruptură de ligamente. Nici măcar fault n-am primit la acea fază! Am jucători care au fost călcaţi pe gleznă, le au ca butucul şi adversarii n-au primit nimic! E incredibil, dar n-avem ce să facem. Jucătorii erau dărâmaţi în vestiar după încheierea meciului."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 22-10-2014 19:41

Capul sus baieti! Eu va sustin tot timpul si sunt alaturi de voi! Sa ceara Conducerea arbitrii straini - de Romania, bineinteles si vom intra pe fagasul normal. Desi suntem pe ultimul loc eu sper sa terminam pe locul 12, numai asa in ciuda tuturor oilor si a "prietenilor" nostri! HAI OTELUL! 3 PUNCTE CU GAZUL INSEAMNA AER PENTRU NOI! VOI FI BINEINTELES ALATURI DE VOI LA TRIBUNA A2A CU STEAGUL MEU , IN TREI CULORI - ROSU - ALB - ALBASTRU! HAI OTELUL!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |